Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 19:15   #101
Michci0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2007

Domyślny

Pomimo że sam mam rookstayera to powiem, że pomysł nie jest głupi. Mam dość patrzenia jak najlepszy rookstayer na moim serwerze boci i bezczelnie kłamie, że nigdy nie bocił. A właściwie to każdy kto był pierwszy w rankingu z mojego świata używał bota, tylko z czasem to się po prostu nudziło, ile można bić trollów itd i g... z tego mieć? Na pewno prądu im było szkoda, długo nie trzeba czekać, następny bot przegoni bota i taki wyścig szczurów. Podejrzewam, że na innych serwerach jest tak samo. Dzisiaj widzę na r.pl screen z awansem a na tibia.com ma już odpowiedni komentarz napisany na czerwono... Albo weźmy pod uwagę 2 najlepszych rookstayerów, 1 botter, 2 botter, coraz niżej pewnie tak samo jest, lecz są bardziej ostrożniejsi i nie wpadli jak na razie. Pamiętam, jak najlepszy gość na stronie rookstat miał zamiast nicku "botter" aż musieli wycofać ten mechanizm, bo jak to wyglądało? Że ich top to był zwykły oszust...

Ostatnio edytowany przez Michci0 - 31-01-2009 o 19:16.
Michci0 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.