Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk
Czyli ktoś komu nie przeszkadzają boterzy sam jest boterem?
|
Nie. Takiemu kolesiowi zwisa rozgrywka. Jak nie używa bota ofc...
Jeśli używa bota a zwisa mu taka gra, to jest hipokrytą.
Cytuj:
Boterzy tylko mówią jak jest.
|
Słuchaj się opinii pasożytów. Good idea xDDDD
Cytuj:
Chcesz mieć duzo wolnych expowisk? Polecam ci OTS(chociaż w rl tibii jest ich wiele).
|
Tak samo jakbyś prowadził tartak, który powstał później i kazał się wynosić sąsiadom jeśli im za głośno. Coś tu jest nie tak, nie?
Cytuj:
Z tym respem chodzi o to, że nie każdemu sprawi przyjemność czekanie na resp BK ponad 10min
|
Większości uczciwym sprawia.
Cytuj:
(a tak będzie bez boterów). A w końcu gra się dla przyjemności, czyż nie?
|
W singleplayer - tak. W multi się patrzy na ogólny porządek - są pewne zasady.
Cytuj:
Rocket proszę, pisz na poziomie.
|
Ja się już tego po tobie nie spodziewam...
Cytuj:
Czyli ktoś komu nie przeszkadzają boterzy sam jest boterem?
|
Nie. patrz 6x wyżej
Cytuj:
Z tego co pamiętam, wbicie 20 lvla po raz pierwszy, nie grając wcześniej w gry tego typu troszkę trwa. Przez ten czas poznaje się zasady panujące w tibii, nie ma tego dreszczyku emocji
|
Co ty opowiadasz >.< Tylko nie nazywaj siebie dobrym graczem, proszę...
Cytuj:
gdy po raz pierwszy wchodzisz do jakiejś jaskini, gdy zabijesz pierwszego dragona itp. Gra staje się nudna
|
Gra na faccu może być w równym lub trochę mniejszym stopniu ekscytująca.
Cytuj:
Idź kup sobie koszulkę, w końcu już dwie osoby na mieście taką mają.
|
Koszulki są be - zawsze wolę eksponować swoją klatę, nie słyszałeś???
Cytuj:
A jednak. Sam uczestniczysz w tym wyścigu szczurów. Boli Cię, że boter wbija lvle szybciej od Ciebie
|
Nieeeeechhhh zgaaadnęęęę - czemu? Mówi ci takie coś jak "nie-fair"?
Cytuj:
Szczerze mam fazę jak czytam ten temat bo nigdy nie myślałem, że zwykła gra jest warta takich życiowych wywodów i co druga osoba w tym temacie jest grubo uzależniona
|
No włacha! Prykom się ręce trzęsą!
Cytuj:
(tak, ta wypowiedź ma pokazać jak paradoksalnie myślisz, Rocket)
|
I znowu się mylisz... =)
Cytuj:
trzeba stworzyć w tibii każde miasta x2 czyli venore dla noliferów i venore dla tych złych bociarzy!
|
A gdzie byś umieścił tych zwykłych uczciwych graczy?
Cytuj:
Z waszych postów można napisać ciekawą pracę magisterską. Tylko takiego tytułu magistra to bym nie chiał :|
|
Oj.. daleko ci jeszcze. Anyway, za jakąś głupotę musiałeś zostać zbanowany na forum, nie? -.^
Cytuj:
Olejcie tych botterów. Jeśli nie widzą swoich błędów znaczy, że są idiotami, a z idiotą lepiej się nie kłócić. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu (czyli 0) a następnie przebije doświadczeniem.
|
Szkoda, że Jego nie posłuchałem... ale to też wina modków, że na taki burdel pozwalają...