Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 20:06   #418
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Na wstępie polecam ominąć komentarz Arka~ gdyż nie jest mądrzejszy od innych, czy godny uwagi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
-Gdzie Ty grasz, że się lvlami chwalą?
Na Securze i Candii.

Cytuj:
-Skąd byś wiedział, że to boter?
Mogłoby się zdarzyć, że na paczkach by się zatrzymał, nie reagowałby na kradzież expa, nie odpowiadałby, chodziłby non stop po tych samych sqm, czy ogólnie - ten sam schemat chodzenia, nie ragowałby na wszelkie próby przeszkadzania mu.

Cytuj:
-Pacc
Oj nie mój drogi. Nie będę wykładać kolejnych pieniędzy bo jakiś pasożycik uznaje swoją działalność za nieistotną i chce aby inni ponieśli straty z jego powodu.
Cytuj:
-Jak ktoś nie używa bota też zajmuje expowiska i przeszkadza.(nie zawsze ofc)
W żadnym wypadku to nie koliduje z regulaminem, za czym jest to normalne zjawisko, które nawet i powinno występować. Zbaczasz z kursu, czy pokój nie wywietrzony?

Cytuj:
Z mojej strony eot, bo w kółko piszemy to samo. Nie rozumiem tylko dlaczego jestem wg Ciebie dzieckiem, boterem i w ogóle plebs, gdyż nie przeszkadzają mi boterzy?
Już odpowiadam:
Dzieckiem? Pewnie nie zgadza się to ze stanem faktycznym lecz masz dziecinne podejście. Zadecyduj, czy to będzie w przyszłości dla ciebie dobre.

Cytuj:
Wygrałeś, zagiąłeś mnie swoimi argumentami, niestety nie zniżyłem Cię do mojego poziomu i nie pokonałem doświadczeniem, jesteś fajny.
Chodziło mi tu o Zabanicjowanego i jeszcze takiego kolesia na D bodajże. Z tobą rozmowa miała jakiś wypierdek kultury. Zawsze coś.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabanicjowany Pokaż post
Ale w pracy ludzkości może już nie być! Ludzkość to nie tylko jedno zajęcie. Możemy razem bawić się, podróżować, a pracę zostawić maszynom! Napewno więcej poznamy ludzi bawiąc się w różny sposób niż pracując. Na hunty też możemy chodzić razem i będzie ciekawie, ale żeby zarobić trzeba samemu pograć co nie jest zbyt fascynujące.
To już jest maksymalnie dziecinne podejście... Aż chce się załamać ręce i powiedzieć "Apokalipsa".

Cytuj:
Może Ty, Rocket, miałeś często problem z expieniem przez boty, więc rozumiem, że Ci przeszkadzają.
Zdecydowanie za często ich spotykałem. Stąd pluję żółcią, że mi psują grę.

Setro - robimy zakład, kiedy poniesiesz konsekwencje za tego posta?

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 31-01-2009 o 20:10.
Rocket Slayer jest offline