Na wstępie polecam ominąć komentarz Arka~ gdyż nie jest mądrzejszy od innych, czy godny uwagi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk
-Gdzie Ty grasz, że się lvlami chwalą?
|
Na Securze i Candii.
Cytuj:
-Skąd byś wiedział, że to boter?
|
Mogłoby się zdarzyć, że na paczkach by się zatrzymał, nie reagowałby na kradzież expa, nie odpowiadałby, chodziłby non stop po tych samych sqm, czy ogólnie - ten sam schemat chodzenia, nie ragowałby na wszelkie próby przeszkadzania mu.
Oj nie mój drogi. Nie będę wykładać kolejnych pieniędzy bo jakiś pasożycik uznaje swoją działalność za nieistotną i chce aby inni ponieśli straty z jego powodu.
Cytuj:
-Jak ktoś nie używa bota też zajmuje expowiska i przeszkadza.(nie zawsze ofc)
|
W żadnym wypadku to nie koliduje z regulaminem, za czym jest to normalne zjawisko, które nawet i powinno występować. Zbaczasz z kursu, czy pokój nie wywietrzony?
Cytuj:
Z mojej strony eot, bo w kółko piszemy to samo. Nie rozumiem tylko dlaczego jestem wg Ciebie dzieckiem, boterem i w ogóle plebs, gdyż nie przeszkadzają mi boterzy?
|
Już odpowiadam:
Dzieckiem? Pewnie nie zgadza się to ze stanem faktycznym lecz masz dziecinne podejście. Zadecyduj, czy to będzie w przyszłości dla ciebie dobre.
Cytuj:
Wygrałeś, zagiąłeś mnie swoimi argumentami, niestety nie zniżyłem Cię do mojego poziomu i nie pokonałem doświadczeniem, jesteś fajny.
|
Chodziło mi tu o Zabanicjowanego i jeszcze takiego kolesia na D bodajże. Z tobą rozmowa miała jakiś wypierdek kultury. Zawsze coś.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabanicjowany
Ale w pracy ludzkości może już nie być! Ludzkość to nie tylko jedno zajęcie. Możemy razem bawić się, podróżować, a pracę zostawić maszynom! Napewno więcej poznamy ludzi bawiąc się w różny sposób niż pracując. Na hunty też możemy chodzić razem i będzie ciekawie, ale żeby zarobić trzeba samemu pograć co nie jest zbyt fascynujące.
|
To już jest maksymalnie dziecinne podejście... Aż chce się załamać ręce i powiedzieć "Apokalipsa".
Cytuj:
Może Ty, Rocket, miałeś często problem z expieniem przez boty, więc rozumiem, że Ci przeszkadzają.
|
Zdecydowanie za często ich spotykałem. Stąd pluję żółcią, że mi psują grę.
Setro - robimy zakład, kiedy poniesiesz konsekwencje za tego posta?