Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2005, 20:10   #31
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
Palladni ma numer GG 5971635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rurewonu
Polish guild- Polska gildia
Czyli gildia stworzona przez polaków, do której należą tylko i wyłącznie polacy...-.-
Tobi pochwal się wszystkim ile miałeś pkt na testach kompetencji
raven opowiedz tą ciekawą historie o dresiarzach która przytrafiła się tobie przy graniu w piłkę nożną...

PS. Nierozumiem... przecież przyjmujecie tylko qmpli lojalnych i wogule to po 1 dlaczego wywaliliście Iliadena, był on jednym z najporządniejszych członków tej gildi... po 2 macie ZDRAJCE kto wam kiedyś ukradł slim herby i dał mi jak tylko go poprosiłem ?? po 3 Słyszałem że u was w GH giną rzeczy z pokoików...
Stworzona przez polaków, TAK, dla polaków, TAK, dla "innych" OWSZEM, owszem bo sa ludzie których warto miec w gildi z kilku powodów : przyjazn, zaufanie itd. Ile miałem punktów?? 47... Mało, moze i niejestem orłem, ale skoro nalegasz to mówie. Ale jedno pytanie, co to ma do rzeczy ****a??
Co to ma do rzeczy co raven mówił??
Przyjmujemy kumpli, taaa... Dlaczego ila wy***alismy... Niewiem nie ja go wyzuciłem. Zdrajce... tu sie zgodze, ktos za***ał... słyszałem nawet kto... i zato tez w pysk masz. Gina rzeczy unas?? Znowu miałes zły sen po noc z tatą?? Biedaczek...