Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 21:21   #428
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Może jednak niech każdy przeczyta i sam wyrobi sobie zdanie na jego temat? Czy też mamy chodzić za Tobą jak stado baranów, o to Ci chodzi?
Zaraz do tego dojdziemy...

Cytuj:
Nie płacisz, nie wymagaj.
Rozumiem, że byłoby to śmieszne gdybym nie kupował pacca wcale lub tylko raz.

Cytuj:
Pokój niewywietrzony. Nie z przymiotnikami piszemy łącznie, o ile dobrze pamiętam xD
Jak jeden błąd jest wytykany, a jak w całym poście jest masa baboli to nikt się nie czepia... coś tu jest nie tak, nie? -.^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabanicjowany Pokaż post
Wpadłem jeszcze aby oznajmić Wam, że właśnie zmieniłem wyznanie! Od dzisiaj moim bogiem jest Rocket Slayer i codziennie rano będę robił przed jego figurką pokłony! Ave Rocket!
Nie można zrobić mojej podobizny, nie wiedziałeś? ;O Zaraz do tego dojdziemy, zrozumiesz pewne sprawy... (albo i nie, znając twój tok myślenia)

Cytuj:
@właśnie odpaliłem bota na scarabach moneymakerem i napewno zniszczę życie wielu uczciwym plejerom którzy przyjdą, zobaczą, że ktoś boci i pójdą płakać w kołderkę, że znowu dziś pełnego lewelka nie zrobią, a potem pójdą i rozrzucą swoje eq i powiedzą koniec z tą grą. Jak się prześpią to wrócą do gry, będą prosić o itemki, a nawet pójdą odrobić straty na rotach z dwarvenką w drugiej ręcę!
Niepotrzebne wyolbrzymianie. To tak jakbyś ukradł ze sklepu latarkę, a okaże się, że limit niedoborów akurat przez nią został przekroczony i ktoś z obsługi za to beknie.

Cytuj:
Piszcie jakieś teorie bo temat stygnie i robi się mało ciekawy, a jak wejdzie jakiś niebieski piesek czyli zły nieopłacany moderator to zniszczy wszystko!
Fajnie by było

Cytuj:
Brakuje jeszcze kilka wypowiedzi mega elytarnych użytkowników z kilkuletnim doświadczeniem którzy wiedzą wszystko i więcej. Gdzie jesteście elyta tipja peel?
Słyszałem pogłoski, że jest takie coś jak "elyta" lecz na oczy nie widziałem O.o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tharion Pokaż post
powiedział forumowy idiota.
Powiedział "mondry" pasożyt.

A MIANOWICIE:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tropical Pokaż post
O czym wy tu w ogóle gadacie? ŻADEN post botera, w którym się nieudolnie usprawiedliwia w tym temacie, nie jest warty uwagi. Używa bota = narusza regulamin i musi ponieść karę. Tak trudno to zrozumieć? Ktoś tam wcześniej napisał, że boty wręcz pomagają uczciwym graczom (szybszy respawn). To jest nie do pomyślenia... Boter? Przydatny dla uczciwego gracza?! Ech...

Żebyście nie wiem jak się męczyli tłumacząc się, kombinując, i Bóg wie co jeszcze - nic wam to nie da. Włączasz to ścierwo, używasz X czasu - jesteś winny. Koniec tematu. Oby ręka sprawiedliwości was WSZYSTKICH dosięgła. Jest "zbrodnia", musi być i kara ; ).

Szybkich delete'ów kolejny raz życzę!
Nothing to add

EDIT
Cytuj:
No i? nie dostałem bana, nie płacze,dostałbym, co z tego? ale co z tego skoro wszyscy kumple dostali? Cipsoft sam siebie niszczy, ok, zrobili 5k banów, mieli dowody na jakieś 100k conajmniej, ale tak - banowali graczy z PACCEM i lvlem conajmniej 80 (parę wyjątków jest, ale większość miała 80+) , nie zbanowali money makerów na faccu etc. Oni chcą nas (jako botterów) przestraszyć, NIE MOGĄ sobie pozwolić na zbanowanie WSZYSTKICH botterów, bo wtedy zostanie po 50 osób na świat, bez kumpli etc...

A więc: Jest nam przykro z tego powodu, że nie dostałeś delete'a, nawet tej łagodnej kary (bana). CipSoft sam siebie niszczy? A jak myślisz, ilu jest w tej grze nałogowców, którzy i tak wrócą do tej gry?
Dlaczego nie? Przez chwilę by rzeczywiście mało gracze, lecz reszta - nowi czy starzy, którzy odeszli właśnie z powodu botterów będzie (przynajmniej część) spróbować swoich sił od nowa. Wszystko by się ustabilizowało.

Hahahahaha przepraszam, nie mogłem... xD
Stłashnie tak bes kumpli f tibiii...

@up
To jest najdłuższe zdanie(?) jakie kiedykolwiek widziałem.

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 31-01-2009 o 21:30.
Rocket Slayer jest offline