Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miłosz
Prawda jest taka że większy procent dzisiejszych rookstayerów nie mają pojęcia kim grają. Rookstayerzy z początku byli gracze którzy byli zainteresowani rookgardem i gra w hierarchii tzw. "maina" im nie odpowiadała. Ich gra na rooku skupiała się głównie na pomocy początkującym, a teraz dzieciaki ubzdurały sobie że rookstayer to 5 profka i mu wszystko wolno. Walnie sobie bota na cały dzień, powyzywa innych i pobloczy początkujących wiedząc że i tak dużo na tym nie zyska. Kasować nie powinni, ale wpoić dzieciom w końcu do rozumu że nie ma oficjalnie czegoś takiego jak rookstayer i żeby przestali chrzanić o dragonach itp na rooku(3 addony to i tak dobry prezent).
|
Dokladnie o to mi chodzilo, mowiac krotko - Dawni rookstayerzy wiedzieli gdzie ich miejsce, a dzisiejsi boca,wyzywaja,kozacza,kozacza ze maja wieksze lvle od tych co nie maja zamiaru zostawac na rooku(jeden smial sie ze mnie ze mam 5lvl) i trapuja mimo ze i tak praktycznie wszystkie najlepsze rzeczy na rooku mozna samemu zdobyc i dla mnie to logiczne o co chodzi z rookstayerami. Mimo to poprostu taka jest tibia, klimat wszystko sie zmienia. Tak jak w zyciu, dawniej byly domy z drewna dzis sa z cegiel. Poprostu ludzie posuwaja sie do rzeczy zeby latwiej im bylo zyc. To samo co jacys bandyci napadli by na bank a zamkneli to wiezienia cale osiedle za to.
@3xUP
Mozesz mi wyjasnic jak usuniecie banku na rooku ma ograniczyc ilosc botterow? (moze nie usuniecie ale 1k co to jest, przynajmiej mozna bedzie zamieniac na platinium nie kazdy pamieta ze nie bylo banku i trzeba bylo sprzedawac odrazu, tak zeby wyszlo 100gp )