Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 21:52   #435
Zabanicjowany
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 01 2009

Domyślny

@up
Kiedyś trzeba było mieć skila, nawet na non pvp, teraz to minibot już jest wbudoway w kliencie. Ja zacząłem grę od końca 2003 roku więc trochę wiem na ten temat. Gdy zaczałęm grę byłem wielkim newbie i musiałem szukać stron o tibii i czytać, czytać, czytać, nawet ta strona jak powstała była bardzo uboga, ale gra wtedy właśnie była fajna jak nic nie można było znaleźć. Była trudna, hity były dupne, grafika o wiele gorsza ale miała KLIMAT. Teraz nie trzeba nic umieć aby zacząć grać, a wtedy byłeś nikim. W tym problem. I jeszcze fajne jest to, że nie było prawie żadnych stron i wszystkie tereny i questy były niespodzianką. Wcale nie trzeba teraz czytać stron ale to już nie to co kiedyś. A może to mi się tylko wydaje, trudno powiedzieć.

Pamiętam jak 2 tygodnie robiłem runy, zbierałem loot tylko po to aby w jeden dzień iść ze znajomymi na wyprawę na przykład na gsy... Było to trudniejsze od dzisiejszych demonów. Czasem wiele osób padało na takich wyprawach ale gra był świetna. Cipsoft zepsuł wszystko może w ramach swoich zysków i wcale się nie dziwię, ale teraz coś próbują naprawić i gówno już im wyjdzie. Ściągnęli noobów to mają. ZERO KLIMATU

A teraz gra wygląda tak:
F1 exori vis "giń ku**o
F2 exura gran "hhahaa
F3 exura vita
F4 utani hur "pk

A wtedy trzeba było być troszkę ogarniętym i myśleć żeby nie paść.

Ostatnio edytowany przez Zabanicjowany - 31-01-2009 o 22:04.
Zabanicjowany jest offline