31-01-2009, 22:37
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
Mnie w sumie też nie, choć przyznam, że trochę zazdrość szczypie  i nie lubię jak ktoś odnosi taki czy inny sukces nie grając uczciwie. Ale to się da oczywiście przeboleć. Problem się pojawia, jak 90 z tych 100 osób to dzieciaczki (i bardziej chodzi mi tu o dojrzałość niż o wiek), które nabijają sobie niebotyczny level oszukując (bot, account sharing), po to, żeby robić to, co dzieciaczki zwykle lubią robić najbardziej - uprzykrzać innym życie. Zdaję sobie sprawę, że nie ma bezpośredniej korelacji - ktoś może expić uczciwie, po to, żeby potem męczyć innych, a ktoś inny - jechać na bocie i nie wadzić nikomu. Z doświadczenia wiem jednak, że wielu, jeśli nie większość, takich natrętów (na pvp zwanych najczęściej power abuserami, na non-pvp - lurerami), gra nieuczciwie, żeby jak najmniejszym kosztem stworzyć sobie potężną postać, żeby być nie do ruszenia. Dlatego też jestem pewny, że bez botów i account sharingu, graczy nie mających respektu do nikogo byłoby znacznie mniej.
|
Niech Cię zazdrość nie szczypie, teraz wiele tych hlvli to głupie dzieci któe poza cyferkami nic nie widzą. Oraz wiele osób boci po to żeby sprzedać jak największy lvl. Logiczne bo można trochę zarobić na accbuyerach... Nie ma czego zazdrościć.
|
|
|