Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 23:27   #116
Kubciosek
Użytkownik Forum

Kubciosek's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Wielcy obrońcy początkujących :*

Najpierw broni początkującego. Ten dobija po ciężkich trudach ten 8 lvl ( dlatego po ciężkich trudach bo podobno rookstayerzy zajmują respy ). Wychodzi na maina ( załóżmy knight ). Chce sobie kulturalnie poskillować. Idzie na trolle w Ab gdzie na jednego trolla przypada 3 boterów,ale dalej twierdzi, że na rooku same boty. Ponownie po ciężkich trudach zdobywa upragnione skille. Idzie poexpić ale kopalnia znów pełna botów. Znów po ciężkich trudach wbija upragniony lvl i idzie na lepszą kopalnie gdzie może zdobyć kolejne lvle i spotyka tam jednego z was ( obrońców początkujących ). Częściowo zajmuje Ci kopalnie i TY nagle zapominasz o tym, że go wcześniej broniłeś i teraz za wszelką cenę chcesz go strapować lurując mu wszystko co się da ponieważ exp z kopalni jest dzielony na 2, jeśli metoda ta jest nie skuteczna wyzywasz go oraz grozisz mu swoimi "pr0 evlu kolegami 100+" tak więc:

- Zamknij papę, że na rooku same boty i zajmij się swoimi botami na trollach w Ab, Dragon Lair, Dark Catedra oraz wiele innych miejsc.
- Nie broń wielce początkującego, który może w przyszłości wchodzić Ci w drogę. A jak jesteś tak cwaniak żeby usuwać nas z jego expowiska na rooku to teraz Ty wypierd@laj z jego expowiska na mainie, a najlepiej to usuńmy Twojego chara.

A jeśli dalej jesteś przy swoim i chcesz powyzywać mnie to wyzywaj bo ja i tak mam Cię w dupie :*

Cytuj:
słabooooo ja tam mialem 80 dysta na rooku ale mniee hakli

Ostatnio edytowany przez Kubciosek - 31-01-2009 o 23:33.
Kubciosek jest offline