Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 00:56   #260
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Albo jestes glupi albo kogos zabiles albo odwaliles cos rownie szkoldwliwego w co nie wierze. Na oko mysle, ze dostales jakis mandat i uwazasz sie za karanego. Moze sie myle, ale jesli nie. Karanym jestes wtedy kiedy, masz zawiasy lub odwaliles cos tak szkodliwego ze sie cudem wywinales od wiezenia, a jesli masz mandat i uwazasz sie za karanego to jestes glupim frajerem. Majac 16 lat za nic szczegolnego nie mozesz zostac uznanym karanym.
za 1 raz moglem pojsc do poprawczaka ale sie z tego wywinolem 2 raz tez był szczęśliwy
a za 3 to jeszcze nie wiem co będzie to to wielka niewiadoma czy policja wniesie sprawę do sadu.ale chyba nie bo jakoś nic nie przychodzi.

a czemu wy macie taki stosunek do tego co ktoś mówi? nie widzę powodu po co kłamać jaki to ja JP 100% i hooligan ja mowie prawdę i jak coś opowiadam to mowie poważnie.
może sławę na mieście zawdzięczam rodzinie która swego czasu zajmowała sie hooliganka , i może tym ze to małe miasto (20 tysięcy mieszkańców) tutaj za dużo sie nie ukryje.

nie każdy z tego forum jest dzieciakiem który krzyczy HWDP a z policja nie miał do czynienia.

ja taka osoba nie jestem i proszę mnie nie obrażać bezpodstawnymi domysłami

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem