Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec
Wiem, ze bedziecie sie wypierac, ale nie czarujmy sie, gdybym mial takie zycie jak wy - nerdy to tez bym sie nie przyznawal gdybym nie musial i nikt by mi tego nie udowodnil. Tlumaczycie sie, ze drechy to plebs i glupie goryle, dostales po lbie bo sie woziles? Twoja wina. Prawie zaden dres was nawet nie tknie, jezeli sie nie bedziecie sie patrzec/bujac/spluwac czy co innego co moze zostac poczytane za obrazliwy gest uznane.
|
Masz rację, będę się wypierać, ale krótko: nie masz racji. A co do dostawania po łbie - jeszcze nie dostałem, ale zdarzyło się już sp*erdalać przed kilkoma pijanymi osobnikami po 20 - oczywiście w dresach. Za to, że przeszedłem obok.
Cytuj:
Aha jeszcze jedno, nie mylcie Boga z KK, ok? Bo sa dowody, ze Bog jest i i sa rowniez takie, ze go nie ma. Wiec skonczcie pierdolic plax.
|
Ani na to, ani na to _nie ma_ dowodów - a nie są.
Cytuj:
Tak wiem, jestem skonczonym drechem bez perspektyw, albo sam jestem nerdem i gram drecha by byc fajnym. I zajebiscie wam zazdroszcze waszych mozgow i waszych fajnych ripost w "madrym stylu", ale wlasnie tym ujawniacie swoje nerdostwo.
|
Inteligencja to nie 'nerdostwo', jeśli uważasz inaczej - szczerze współczuję braku tejże.