Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 03:35   #468
Zabanicjowany
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 01 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tristeza Pokaż post
Wojny też będą bez botów. Nie sądzisz że byłoby wtedy ciekawiej, bo wygrałby naprawdę lepszy, a nie ten kto ma więcej charów jednocześnie odpalonych?

Jak grasz w inną grę to czy większą przyjemność sprawia przejście jej samodzielnie, czy włączenie cheata i obejrzenie końcowego filmu?

Może napiszesz, że to Twoja sprawa jak przechodzisz grę. Zgadza się, ale w Tibii jak sam napisałeś bez bota ciężko. A to, że Ty używasz bota wpływa na "uczciwych" graczy, bo mają mniejsze szanse w starciu z boterem.

Nie pałam nienawiścią do boterów, bo jak napisałem też w pewnym zakresie używam ale ucieszyłbym się, gdyby boty zniknęły - to by wyszło wszystkim na zdrowie.

Pozdro
Po przeczytaniu tego posta mam ochotę zapytać czy nie pomyliłeś gry, ale zapytam czy grałeś kiedyś w tibię? Jeszcze odnośnie tego pk to jak nie lubisz to idź na non pvp -.- A jak nie masz czasu tylko godzinkę i chcesz być dobry to wybierz bocenie albo daj sobie spokój z tą grą, bo przez godzinę to gówno zrobisz i zawsze będziesz ubijany bo 30, 40 lvle sprawiają wrażenie ciot posiadających dość dobre eq bez aola bo za drogi.

Nie masz czasu - nie graj, a nie staraj się zmieniać systemu pk który moim zdaniem jest dobry. Nie lubisz jak Cię tną - idź na non pvp, lubisz się nap*** idź na enforced pvp, a jak z limitami to zwykłe pvp. Tak było jest i ma być, a nie próbujcie zmieniać tibii pod siebie bo idąc Twoim tokiem rozumowania, jak grasz godzinę to pewnie chciałbyś w godzinę wbić lvl czyli exp x100 i wychodzi ots. Niech każdy dostosuje tibię pod siebie i wymieszajmy z innymi pomysłami. Wiem co wyjdzie - gówno w które nawet bociarze nie będą chcieli spróbować zagrać.

Jak masz 27 lat to sorry ale ja spadłem z krzesła czytając Twoje posty. Lepiej abyś myślał inaczej albo nie grał w takim wieku w głupie gry.

Sorry, że tak piszę ale jak czytam o tym złym systemie pk to mnie szlak trafia. Dawniej było o wiele trudniej ale dalej wam jest źle. Może wprowadźmy pk tylko w party? Tak kurwa jak będziesz kogoś chciał ubić to musi zaakceptować party. GOOD IDEA albo 1 ded i rs, a 2 dedy to green skull i ci wylatuje z ręki mieczyk ale już nie możesz go założyc bo masz blokadę capacity... ROTFL

Niech w takich tematach wypowiadają się osoby z lvlami przynajmniej 70+ które mają doświaczenie, bo wy nowi z niższymi gówno wnosicie oprócz postów "boty som zue, karać boteruw karać, powiesić, zabić, plós dla zipsoftu, hahaah dobrze im tak, deletować, zwolnić nam ekspowiska, nasze rotwormy"

Ja jestem trochę po stronie uczciwych graczy, a trochę po stronie botterów, ale jak narazie tylko kilka osób coś mądrze napisało. Reszta to chłam głupich niewyżytych nastolatków.

Ostatnio edytowany przez Zabanicjowany - 01-02-2009 o 03:46.
Zabanicjowany jest offline