Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 11:25   #271
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Ok, co do tych wszystkich pogromcow ulicznych awanturnikow - powiem wam jedno - jestescie zalosni. Obracam sie wsrod dwoch rodzajow ludzi, zadaje sie i z drechami ktorzy lubia kogos stepic bo sie buja, czy z inteligentnymi nerdami ktorzy po 15h potrafia przed kompem siedziec a potem mowia, ze siedza tylko 4h. Wnioskujac po "stylu pisma" obydwu stron to z 95%'ocentowa pewnoscia stwierdzam, ze Albertos (czy jak mu tam) faktycznie by wam wpierdolil. Poprostu piszecie identycznie, Albe~ pisze jak drechy a wy jak nerdzi/nerdowie/nerdy (whateva)...smutne ale prawdziwe. Wiem, ze bedziecie sie wypierac, ale nie czarujmy sie, gdybym mial takie zycie jak wy - nerdy to tez bym sie nie przyznawal gdybym nie musial i nikt by mi tego nie udowodnil. Tlumaczycie sie, ze drechy to plebs i glupie goryle, dostales po lbie bo sie woziles? Twoja wina. Prawie zaden dres was nawet nie tknie, jezeli sie nie bedziecie sie patrzec/bujac/spluwac czy co innego co moze zostac poczytane za obrazliwy gest uznane. I nie wyjezdzajcie mi z tym tematem, ze zdjeciami RL, bo pewnie wstawiacie fotke z google graphics.
No tak, jak się nie zna polskiego to jest się drechem, natomiast inteligentni ludzie są nerdami. W każdym razie, co z tego że Albe~ mógłby nas wszystkich zabić i w ogóle, skoro tutaj to się nie liczy. Forum ma to do siebie, że nie wygrywa ten kto ma więcej metanabolu w mózgu i fajniejszych dresiarskich 15-letnich sługusów na podwórku, lecz ten który wysuwa lepsze argumenty. Live with it. Do nauczycielki, jak wstawi Ci jedynkę, też powiesz "Dobra, ale jakbym ci wyje**ł to byś się obsrała" xd