Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Black-Jack
ŁĘŁĘŁĘŁĘŁĘŁĘ RED KURWA ALERT
MEGA ABIG KURWA MEGA FIGHTER ANONIMOWY RZADZI
ron ci powiedzial hmmm
to ciekawe
az nie wiem gdzie s*******ac kurwa sjeb ssa czy cos chociarz jak doisz minotaury bo zal kurwa suko z ukrycia
zdanie pizdy co ma chuj do gadania warte mniej niz liska co mu smierdzi z pyska pozdro picze z kurwami sie rozlicze ^^
a matkojecbca jestem
ale mamunia ci o tym nie opowie
tylko kupi nowego paca ty kurwa dziecinko rozpita herbata z sokiem malinowym
jebnim drina jak ron pol litra coli na jeden kielon
madafaka znawcy oprwcy
jak ten co kamikadze z sokiem pmaranczowym robi o chuj by was pokraki wyjebal w trzepaki
|
HAP HAP KURWA CIAGNIESZ PALE ESKIMOSOM HAP HAP CIECIU
a ty masz tyle do gadania ze huj bobki szczelil ciebie i twoja wisniacka rodzine dajesz dupe za pare gp i co jestes rox plajer masz kupionego chara na allegro bo stara powiedziala synku jestes matkojebca jebaj mnie w dupe tranzwestyto pizdo homogenizowana w trapka...
z ukrycia to ty robisz lody w szkole na przerwach i bieszesz za to kanapki i soczek sukoooooooo... lubisz to suko ...
ty co jedyne mozesz sie rozliczyc z pedalami w burdelu kurwa bez szkoly nie tresowana pizdeczko

a twoja stara jest tak stara ze w*******a wegiel i kroji chleb łokciami a jak byles maly to grali toba w ragby dlatego jestes teraz taki pierdo jebniety i masz takie gadki jak chinskie dziecko na*******ajace pokemony i masz zeza skocznego az dziw ze widzisz klawiature ^^