Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Black-Jack
uuu stARA ci neta odlaczyla ja piwrdole ale zes dostral pojazd jak flinston na swieto jetsonow zes kurwa jest wariat oohohohohohohoho
z wlasnego przykladu sie do mnie do*******asz i z ukrycia swe zale wy*******asz
ale co tam przejmuje sie toba tak jak tym ze rudy ma wpirdol od moni i sznepci nie zaszkodzi kilka klepci pozdro wam wariaty ogolcoe sobie niezarosniete klaty
|
hohohoho huj bobki z bil i u ciebie swiat nie bylo mikolaj cie nie kocha a do tego czeszesz sie schabowych pizdo nie do *****ona w ciemie matki hujopijco w pizde mac
moge kurwa z ukrycia to taki ciec jak ty nie bedzie mi rozkazywal kurwo i w*******asz rosol palcami ... a co zabijesz mnie w tibi jak ci powiem hahahahahhaahahahhaha nie zartuj hujo skoczku w dupe lizkaj rowki dalej filipowi i pierdol ogorki
rude to ty masz wlosy na nogach padalcu krecony w loczki pizdy wiejskiej i wpierdol to chyba ty dostajesz na rl i wyzywasz sie na forum zeby zrobic sobie dobrze ALE MOZE BY NIE CHCEMY TWOJEGO PIERDOLENIA RZECZYS TO JAKOS Z SENSEM NA*******AL A TU TAKIE PIERDO LAMENTO ODSTAWIASZ ZE HUJ CI W BACZKI CIPKO Z CIECZOCINKA!