Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 14:20   #130
Zyphius-Knight
Użytkownik Forum

Zyphius-Knight's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2009

Domyślny

@instynkt

co napisal/napisala/napisalo*(wybierz prawidlowa odpowiedz) tyle tego i myslisz ze jest fajny i ze potrafi duzo argumentow za i przeciw podac? Co z tego ze rookstayerzy niby pomagali innym i niby nie liczyl sie dla nich lvl. Skoro nie liczyl sie dla nich lvl czemu taki Sunrise ma teraz 100lvl ? Komu by sie chcialo siedziec na wolfach przez x lat? A ameriov czy jak mu tam trapnol mnie na 5lvlu na wasp tower a sam mial wtedy 45lvl? Dla studded armor? on gra na isarze wiec mozesz sie go spytac. Mam uwiezyc ze trapy sa tylko dla botterow? i mam uwiezyc w ten wywiad ze niby ty wytrzymales/wytrzymalas/wytrzymalos 38h grania w jakis glupich grach kto wiecej wytrzyma tak mi cie zal ze inni wytrzymali 40h i niestety przegrales/przegralas/przegralos albo co najbardziej prawdopodobne ---> /przegraliscie Wiec o co chodzi.

@fito46

to ze sie lizesz dupe to nie znaczy ze instynkt odpali Ci 1k na rooku...

@topic

nie lubie rookstayerow to nie znaczy ze powinno sie ich usuwac, niszczyc, nienawidzic kazdy ma inne zdanie oni graja w tibie na swoj wlasny sposob, a my na wlasny, czesc tibijczykow wybralo gre na rooku dla roznych celow
trapowanie,bicie lvl'a, niby pomaganie innym,sranie,szczanie itp

Jak juz mowilem ZA DALEKO SIE POSUNELI Z LVLEM I JEST ICH ZA DUZO ZEBY ICH USUNAC PROPOZYCJA USUNIECIA PRZEZ JAKIEGOS DEBILA JEST WOGULE NIEUZAZADNIONA TIBIA TO ROOK I MAIN PROSTE TAM BOCA I TAM TRAPUJA TAK SAMO I USUNIECIE ROOKPINDOLOW NIC NIE ZMIENI