Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luvanton
Hmmm
86 rp skille : 85/60 < przepraszam za moje skille ;p
eq : bardzo podstawowe, nic wypasionego
a więc tak ... szukam alternatywy, ciekawych miejsc ...
zalezy mi na miejscach gdzie bede mial cisze i spokoj
nie musze wychodzic na + moze byc maly waste albo 0
nie podaje miejsc na ktorych expilem jak dotad, zeby nikt sie nei sugerowal, jestem ciekawy co kto wymysli i prosze zeby nie wypowiadly sie osoby ktore nie maja bladego pojecia o postaciach na takim lvl ...
Dam rade na tombach na najnizszym poziomie za teleportem ? tj behemothy/necro/bone/ancienty/banshee/lichs
<tak wiem ze dam rade rozjechac kazdego z tych potworów lol, tylko czy na takim skillu i lvlu bede mial jak uciekac w tombach przed np. behemotem i czy dam rade go pojechac bo bede emial tyle swobody>
poza tombami interesuja mnie inne miejsce ....
wypowiadac sie !
|
-co do behe troche malo miejsca, z czym bys tam expil? z assassinkami daloby rade, z enchantkami slabo; dac rade dasz
-inne tomby -4 tez polecam, jest dobrze, exp po 100k/h na niektorych bedziesz darl jak bedzie dobrze
-polecilbym tez quary, lich hell, bb island (nie wiem czy nie za wolno), malade i talahu (hydra i gs island, hydry z assassinkami)
-frosty z assassinkami
-hydry na tiquandzie
- cale hero cave (oprocz demon hellu/grima ofc)
- ewentualnie vamp hell
-wrl z kumplem
-infernalisty
-jakies tam dzielnice yalahar, np war golemy, dle z assassinkami
- culty najnizsze poziomy
- wyrmy
- grim reapery up down
mam nadzieje ze wystarczajaco, jak ebdziesz cos chcial wiedziec z w/w expowisk pw do mnie
@up
pro jestes, lizardy? TOMBY ZA TP Z WASTE NA 90RP? HAHAHA, LUDZIE, WY CZASEM DOBIJACIE...
ps. co w tym takiego ze ktos nie wie gdzie expic?