Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 16:58   #135
Elky
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 07 2008

Domyślny

Coz , po przeczytaniu calego tematu stwierdzilem ,ze sie w nim wypowiem . Na wstepie jak zwykle mnie zirytowalo ,ze po tym jak swoje 5 groszy dodal Instynkt , nagle polowa osob zaczela zwracac sie do niego , olewajac zupelnie swoja odpowiedz na temat , piszac wierutne bzdury.

Nie rozumiem waszego myslenia nt. Rookstayer'ow . Rozumiem ,ze wiekszosc z Was to gracze z mainlandu , majace 100+ i uwazajace ,ze Rookgaard i osoby , ktore wybraly gre na tej malej wysepce to banda idiotow nie umiejacych sobie poradzic na mainlandzie . Tu wasza pierwsza teza upada , bo znam osobiscie Lvl 250+ i kilka 100+ , ktorzy posiadaja rookstayerów.

Co tam dalej pisaliscie . Ze zajmujemy respy . Z tego co wiem , to na "głównej wyspie" panuje zasada - bylem pierwszy , to Ty nie powinienes mi wejsc na spawn . Prawda jest taka ,ze wiekszosc jakze pokrzywdzonych lvlów <8 wchodzi na exp , gdy rookstayer tam expi , do tego wyzywajac go od K... , Sk... , Ch... i tym podobnych .

Ciezko sie expi ? Nawet na zaladowanym rookstayer'ami serwerze wyjscie na mainland nie zajelo mi ponad 2h . Wystarczy tylko troche wytezyc mozg i palce , aby wiedziec gdzie trzeba expic .

Boty ? Na mainie jest ich o wiele wiecej ,dla przykladu w kopalniach sie expic nie da , bo tam na 1 gracza przypada 10 botterow . Do tego na rooku o wiele latwiej jest ich wytepic , tylko trzeba posiadac umiejetnosc stawiania na nich pulapek . Ameriov duuuuuuuuuzo o tym napisal . A na mainie jak zaatakujesz takiego delikwenta to wlacza sie alarm , Ty ze skullem i zakladam sie ,ze przywitasz sie z kolegą co sobie chodzi po Temple.

Zabawy ze Stamina , zmniejszaniem expa ? Rookstayerzy to tez klienci CIPSoftu , wiec to byloby nie fair . Idziesz do sklepu , kupujesz piwo dostajesz cala butelke , a Twoj kolega kupuje to samo ,ale dostaje tylko pol butelki napelnionej bo ma na koszulce bo np. jest Rudy? Klient = Klient.

Jaki z tego moral ? Gracze z Rooka jak wychodza na main , to scieraja sie z PK, PA , wiec Wy Gracze z Maina , odczepcie sie od Rookgaardu , bo "widzicie drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegacie belki we własnym".

Usunac ? Jestem przeciw.
Pozbyc sie przywilejow przebywania na Wyspie Nowych ? Nie , dzieki - wkoncu poniekad po to tutaj przebywamy .

Ostatnio edytowany przez Elky - 01-02-2009 o 17:04.
Elky jest offline