Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 17:08   #503
Tr0k
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NOHAS Pokaż post
Pan 2x UP

Widze, ze dobre informacje masz o0 Ale ci powiem, ze zle Poniewaz jak oni banuja, to nie banuja all acc, wiec napewno jakies konto sie uchowa Wyjsc z rooka to chwila na chara, aby trzymac kase :S
Co do dalszego zarabiania kasy to dalem tylko prosty przyklad, bo mam inne miejscowki do bocenia gdzie niema ludzi A bana nie dostalem na zadnym acc. Wiec mi nie gadaj ze placze itp. Bo ja plakac nie bede jak mi zbanuja jakies konto, ktore tylko wybotowalem
Może poprostu pochwalisz się nam - ile wg. twoich obliczeń będziesz zarabiał po tym jak cipsoft wziął się do roboty?
Podaj sam dochód brutto, potem odejmiemy koszty PACC i opłaty za prąd (przy intensywnym boceniu wcale nie takie małe) i zobaczymy ile zostanie.

Cytuj:
Poniewaz jak oni banuja, to nie banuja all acc, wiec napewno jakies konto sie uchowa
Tutaj się zgodzę, ale wiesz jaką aferę będziesz miał na allegro jak wystawisz coś a potem się okaże, że delete?
Po kilku takich akcjach nikt już nie będzie od Ciebie kupował bo będziesz miał 2x tyle negatywów co pozytywów, ale to tylko moja dobra rada

Owszem kiedyś bot był metodą, żeby do gry nie dokładać, a jeżeli ktoś miał maina w gildii, która rządziła serwerem to naprawdę jakieś grosze z tego miał, ale teraz kiedy ryzyko bana jest takie duże, a koszt gp na allegro cały czas spada przestało to być możliwe.

Cytuj:
Cytuj:
Tak więc dobra rada dla wszystkich, którzy dalej chcą zarabiać bocąc:
Idźcie myć szyby na światłach - więcej kasy i mniej roboty.
No, to sam sobie idź.
No i po co ta agresja?
Chciałem tylko sprowadzic niektórych na ziemię, bo widzę, że dużo botterów tutaj ma się za niewiadomo jakich cwaniaków bo niby zarabia na PACC botując, ale nie zauważają tego, że pracując legalnie można zarobić duzo więcej i szybciej.
Zresztą teraz temat już nieaktualny bo jestem na 100% pewny, że teraz nawet na PACC nikt nie zarobi (chyba że na farcie jednorazowo) - i bardzo dobrze.

Ostatnio edytowany przez Tr0k - 01-02-2009 o 17:18.
Tr0k jest offline