Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2004, 10:32   #16
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez matkus
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dejvo
dajmy przykład
Knight 10lvl skille:60/60 Wali Giant Swordem
Knight 50lvl skille:60/60 Wali Giant Swordem

Jak uważacie, który walnie mocniej? Oczywiście ten na 50 lvl - im wyższy level tym bardziej i lepiej możesz czerpać ze swoich skilli - jest tak napewno.
Aleś przykład wymyślił. No to przykład z tej samej beczki
Knight 50lvl sworda 60 wali GS
Knight 50lvl sworda 10 wali GS
który mocniej walnie? widzisz skille ważniejsze

ale spróbujmy porównać to bardziej sensownie
2 gości grało tyle samo. jeden więcej trenował, drugi expił.
i teraz mamy
Knight lvl 20 skille 75/70
Knight lvl 45 skille 55/50
obaj mają GS
Który mocniej będzie bił? ten z niższym lvl.
Ale jest jeszcze drugi element. Ten z niższym lvl ma świetne skille jak na swój poziom, ale ma mało HP, dzięki czemu też nei pójdzie na wszystko, a także ludzie nie mają do niego respektu (przynajmniej nieznajomi).

Dlatego moim zdaniem trening jest bardzo ważny, ale i o expie nie można zapominać. Trzeba jakąś równowagę utrzymywać. W ankiecie zaznaczam "skille", ale nei dla tego, żebym chciał non stop trenować, ale dla tego, żeby zaznaczyć, że też są ważne.
Otóz nie ja na levelu 27 ze skillem 82/78 rozwalilem na duelu 46 knighta ze skillami 73/69 ja walilem GSem a on FSem dostal w tylek fakt ze zuzylem cala mane na exurki i on byl na redzie a ja na yellow ale jeszcze 3 lev wyzej i rozwalil bym bez problemu jeszcze penie mial bym zielone hp

Co do Dejva :
Beda walili tak samo level nie ma nic do gadania róznica jest to ze 50 lev idze na Smoka a 10 lev na Beholdera
ale gdy masz juz dobre skille zawsze level nabijesz o wiele szybciej.
Mój sposób 27 lev dobicie skilli z 82/78 na 90/90 (bede próbowal wyrównac sworda z shieldem)
potem huntowanie do lev 50 i skille do 100+ chce przegonic Baldore który ma najwyzsze skille na novej 102(sword)/101

Aha mam jeszcze jedna ciekawsotke a w sumie 2:
Gdy trenujesz trenuj caly tydzien gdyz nie zdaje to sprawdzianu trening 2 godziny 6 godzin hunt skille ida o wiele wolniej
Zawsze gdy po trenowaniu idzesz na hunt idz na slabsze potforki które zabijasz jednym uderzeniem tylu Ghoule i czekaj az bedziesz je zabijal je naprawde pare razy pod zad jednym uderzeniem.
Niedawno mialem sytuacje ze nie zrobilem tak i poszedlem na smkoa i przy skillu 82 walilem go po 60 przez jakis czas

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047
nawigator jest offline   Odpowiedz z Cytatem