Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elky
Co tam dalej pisaliscie . Ze zajmujemy respy . Z tego co wiem , to na "głównej wyspie" panuje zasada - bylem pierwszy , to Ty nie powinienes mi wejsc na spawn . Prawda jest taka ,ze wiekszosc jakze pokrzywdzonych lvlów <8 wchodzi na exp , gdy rookstayer tam expi , do tego wyzywajac go od K... , Sk... , Ch... i tym podobnych .
|
Niestety chamy mają prawo domagać się expa, by się jak najszybciej z tej wysepki urwać. Rookstayer z założenia nie miał istnieć, Cipki zobaczyły w nich kolejną kopalnię, z której można czerpać kasę - bo niby po co by dodawali te addoniki? Są to i się na nich zarobi.
Cytuj:
Zabawy ze Stamina , zmniejszaniem expa ? Rookstayerzy to tez klienci CIPSoftu , wiec to byloby nie fair . Idziesz do sklepu , kupujesz piwo dostajesz cala butelke , a Twoj kolega kupuje to samo ,ale dostaje tylko pol butelki napelnionej bo ma na koszulce bo np. jest Rudy? Klient = Klient.
|
Rookgaard - wyspa nowych. Co oni do cholery robią na Rooku?
Cytuj:
Usunac ? Jestem przeciw.
Pozbyc sie przywilejow przebywania na Wyspie Nowych ? Nie , dzieki - wkoncu poniekad po to tutaj przebywamy .
|
Usuwać? Oczywiście, że nie. Ograniczyć wystarczy, by bardziej zniechęcić botterów lecących za lvlem. A ci Rookstayerzy mający ograniczenie do powiedzmy 30~ lvla. Nie powinni mieć z niczym trudności.