Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 20:42   #5817
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Ty jestes glupi, jestes wannabe naziolem i jestes z tego dumny. Myslalem, ze jestes pospolitym dresem, a tu sie okazuje ze kompletnym idiotą. Nie rozuziem jak Polak, moze miec takie poglady, to jest niepatriotyczne. Wzorowac sie na kims kto tepil Polakow.

btw. taki kozak, a pozwolil sobie w tibii grac na non pvp?? fail

zapraszam do szkoły na lekcje historii i dowiesz sie ze nie nazisci pierwsi używali takiego pozdrowienia.

było to pozdrowienie rzymskie używane w starożytnym Rzymie , a później w innych państwach i miejscach. w XX wieku stało sie ono pozdrowieniem NACJONALIZMU !!!
to ze ktoś jest nacjonalista nie znaczy ze nazista. to tak np.

jestem polakiem ale nie jestem z pomorskiego. tak samo jest tu jestem nacjonalista ale nie jestem nazista. oczywiście jest dużo podobnych poglądów ale bo wiele systemów jest pochodnych od nacjonalizmu. np. narodowy socjalizm (nazizm) czy narodowy radykalizm.

a tak poza tym jak byś sie pouczył to byś wiedział ze Hitler nie wymyślił tego wszystkiego bo to rozwijało sie w wielu krajach równocześnie o ile w niektórych nie wcześniej przed hitlerem.

a co do tibi to lubię no-pvp i to nie powinno być czymś dziwnym każdy ma jakiś styl gry jedni lubią pvp drudzy nie. a kozakiem nie jestem bo nie skacze do każdego na ulicy bez powodu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem