Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NOHAS
Jezuuu ludzie !! Zaloze sie ze z 90% botterow w calej tibii, 50% daloby rade was zabic bez bota. Pojdzcie sie bic bez bota to padniecie w 1 min jak was bedzie bic 3-5 typa? Powiedzcie mi jak macie zamiar sie leczyc/manasowac/biec/ moze zmieniac stony na raz? Wiec ja serdecznie dziekuje jak 70 ed bez bota zdejmie jeszcze 2x 100 ek? Tak z botem moge bez problemu uciekac i sie manasowac, a bot jak cos uleczy.
|
szczerze ubolewamy nad faktem, ze jestes tak uposledzony, ze nie potrafisz klikac w te jebane hotkeye jednoczesnie trzymajac druga reke na myszce
wlasnie przez takich jak ty cipsoft zjebal system pvp do tego stopnia, ze to co bylo jedna z najwiekszych zalet tej gry powoli staje sie jej wada
Cytuj:
Kazdy radzi sobie jak moze. Kazdy ma wolna reke Przeszkadza ci ze boce ? To kup sobie sam bota i boc, bo cipsoft zbanuje ludzi znowu dopiero za jakis rok, te cale bany to byly na pokaz. Zbanowal 5000 tylko..ladna liczba ale wiekszosc osob co dostala bana ma jeszcze kilka charow z pacc, wiec kasy na pacc nie straca, a moze wroci kilka osob.
|
chcialbym wiedziec u jakiego mistrza mnicha rodem z tybetu studiowales, ze potrafisz przepowiadac przyszlosc, w dodatku z takim wyprzedzeniem
Cytuj:
Co do tego calego tematu, albo przeniesiemy sie do rozmowy jak zbanowali etc i teorie na ten temat, albo zamknal nam ten temat bo jak narazie to sie tylko wyzywamy kto jest pro na rl.
|
jak narazie nie zauwazylem, zeby ktos zamknal ten temat ;o poki rozmawiamy na polskim forum to moglbys wlasnie tego jezyka uzywac, a wyzywanie kto jest pro na rl zostawiam tobie, bo ja nie musze leczyc kompleksow z uwagi na ich brak
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NOHAS
Panie UP
Ok, zrobilem blad ? PRZESZKADZA CI TO? Co do kradniecia, to o jakie kradniecie ci chodzi ? Bo mam nadzieje ze nie w rl  Co do tibii to taka gra na no-pvp 
Na OT? Widze ze grywales duzo tam  Jestem pewien ze gowno wiesz co to wary etc tylko expisz. Co do banow, OK! Beda banowac co miesiac i co z tego? Przez miesiac wyboce 80 ek albo 100 ek, zarobie przy tym napewno 1kk plus itemy z questow etc. Koszt takiego chara to pacc (100k). Poleci delete, nie mam sie czym przejmowac poniewaz przez ten next miech do delete wyboce 130 ek + next 100 ek i wraz bede na plusie.
|
ciekawe ilu juz tych 100 ek wybociles i ile przy tym "kk" zarobiles
nawet nie mialem zamiaru nic pisac w tym temacie, ale jak widze, jakie niektorzy glupoty pierdola to az sie niedobrze robi