Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esprit
mam 1 konto nigdy nie było botowane 40 kina nigdy nie było włączone na mult nic się na nim nielegalnego nie działo o dziwo ma bana. Cipsoft Fail.
|
Jak już pisałem wykrycie innych kont botującej osoby nie stanowi problemu.
Cytuj:
Mmmm..Masz racje co do bana na noobie Ale zauwaz ze majac 2 komputery, to logujac sie noobem z kasa tylko na kompie gdzie nie mam zadnego syfu z Tibii, tylko ja uehhehe
|
No tak, ale skoro masz w domu 2 kompy podpięte do neta to oba mają to samo IP więc rownież i to zostanie wykryte.
Jeżeli masz zmienne IP to możesz co prawda restartować router przed każdym wejściem na noobchara, ale jeżeli nie to pozostaje Ci wypad do kolegi/kawiarenki

Zobacz ile to robi problemów, w kawiarence na 100% będzie keylogger, u kolegi też może być, a pozatym w końcu możesz zapomnieć, wejść na noobchara i... stracić wszystko
Cytuj:
Co do pradu, jezeli boci sie 24/7 przez miesiac to sa duze koszta. Ale jezeli tak jak ja to robie ze postawie bota raz na tydzien na troche czasu, to koszta nie sa takie duze + robie inne rzeczy w tym czasie.
|
Jeżeli jako argument podajesz to, że nie botujesz bez przerwy to znaczy, że pieniądze z bocenia nie pokrywają kosztów prądu więc chyba nie mamy o czym rozmawiać, bo skoro tak to im więcej botujesz tym bardziej jesteś do tyłu.