Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk
Wreszcie ktoś to ogarnął jak normalny człowiek, a nie nolifer, który płacze, że nie ma gdzie expić jednocześnie piszący, że nie gra dla lvla, ORAZ porównujący bocenie do morderstwa na 'rl'.
|
1. Znowu mnie nazywają no liferem... no chyba się za jajca powieszę... jak mogłem tego nie wiedzieć od kiedy grałem w Tibię...
2. Czy ty nie rozumiesz, że to jest najłatwiejsza analogia? Specjalnie to zrobiłem, byście pojęli, lecz widzę, że ty dalej gówno wiesz...
Cytuj:
Większość ludzi ma taką naturę, że są w stanie zaryzykować zdrowie, czy cokolwiek innego dla chwili przyjemności lub zdobycia czegoś bez wysiłku.
|
Ok to kulturalnie s*******aj i nie psuj przyjemności innym, prostaku. No chyba, że jesteś egoistą i masz wszystkich w dupie... Rozwiązanie? Zabierz się za jakąś single player lub stwórz OTS! Będzie to twój produkt, gdzie ty ustalasz zasady! Jeżeli komuś się będzie to podobać to będzie grać!
Cytuj:
Wsadźmy rodzinę mordercy do więzienia, w końcu to oni go tak wychowali.
|
Achtung Achtung! Brain has been disabled.
Dlaczego zaczynasz pisać o czymś innym? Myślałem, że się będziesz trzymać przykładu, który wcześniej podałem ;< Bezsens twojej wypowiedzi jest wyraźny.
WIADOMOŚĆ MIESIĄCA! KAŻDY KTO ZABIJE 1000 LUB WIĘCEJ POTWORKÓW MANUALNIE JEST NO LIFEREM!
70% graczy RPG krzyczy: Jak to?!?!?! TO MY ŻYJEMY W MATRIXIE? Nieeeeeeeeeee
Sam widzisz jakie rzeczy piszesz. Proponuję się ogarnąć. Odpiszę na twojego posta tylko wtedy kiedy będzie zawierał jakiś faktyczny sens. Wysil się. Wypociłem już się mocno tłumacząc tym, którzy łamią zasady, że szkodzą innym. Oni tego nie zrozumią, bo są cwańsi. Nie na tym rzecz polega, nie jesteście sami na świecie.
Głową muru nie przebiję.