Cytuj:
Ok to kulturalnie s*******aj i nie psuj przyjemności innym, prostaku. No chyba, że jesteś egoistą i masz wszystkich w dupie... Rozwiązanie? Zabierz się za jakąś single player lub stwórz OTS! Będzie to twój produkt, gdzie ty ustalasz zasady! Jeżeli komuś się będzie to podobać to będzie grać!
|
Mam wrażenie, że ta wypowiedź kierowana jest bezpośrednio do mnie, co uraziło mnie za równo jako człowieka, ponieważ nie szanujesz mnie w żadnym stopniu, oraz uczciwego gracza posądzonego o botowanie.
Cytuj:
Dlaczego zaczynasz pisać o czymś innym? Myślałem, że się będziesz trzymać przykładu, który wcześniej podałem ;< Bezsens twojej wypowiedzi jest wyraźny.
|
Jakiego przykładu? Że bocenie=morderstwo?
Bezsens wypowiedzi... To nie ja w każdym poście piszę coś równoznacznego z:"nie gram dla lvla, ale muszę mieć lepszy lvl od innych"
Cytuj:
WIADOMOŚĆ MIESIĄCA! KAŻDY KTO ZABIJE 1000 LUB WIĘCEJ POTWORKÓW MANUALNIE JEST NO LIFEREM!
|
Weź głęboki wdech nosem, wypuść powoli powietrze ustami i ochłoń, zanim zaczniesz pisać kolejnego posta. Podobno to ja nie zachowuje kultury, tymczasem to Ty każesz mi stąd uciekać, a mam takie samo prawo wypowiadania się w tym temacie, jak Ty.
Cytuj:
Wypociłem już się mocno tłumacząc tym, którzy łamią zasady, że szkodzą innym. Oni tego nie zrozumią, bo są cwańsi.
|
Zrozumieją*
Rozumieją, ale mają to, za przeproszeniem, w DUPIE.
Cytuj:
Odpiszę na twojego posta tylko wtedy kiedy będzie zawierał jakiś faktyczny sens
|
Heh spoko, ja tym forum nie oddycham. <idzie się pociąć>
Jeżeli nie potrafisz czerpać satysfakcji i przyjemności z grania w tibie tylko przez boterów, którzy wcale największym syfem na tibii nie są(patrząc z punktu widzenia gracza, nie regulaminu) to raczej z Tobą jest coś nie tak, przestań patrzeć na innych. Gdybyś odkładał pieniądze na samochód przez X lat, kupił go i dowiedział się, że ktoś na drugim końcu Polski taki sam samochód ukradł niejakiemu Kowalskiemu, przestałbyś cieszyć się swoim własnym?
Ja więcej powtarzać się nie będę, boter nigdy nie przeszkodził mi w takim stopniu, abym chciał wszystkich wytępić. Ale fakt, ktoś kto chce szybszy resp jak ja powinien ********** na ots, bo to sie nie godzi ;<.
Szkoda, że nie zrozumiałeś, że mi boterzy nie przeszkadzają, a każdym poście przekazywałem tylko i wyłącznie swoje zdanie. 'Umiesz liczyć, licz na siebie- Twoje szczęcie innych je***'. Tak myślą boterzy w stosunku do innych graczy, tak ja myślę w stosunku do nich.
W tym temacie napisałem więcej postów niż we wszystkich razem wziętych ;o
Miło było z Tobą konwersować, szkoda że nie mogłem liczyć na szacunek z Twojej strony.