Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 22:04   #519
Ulrikk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Ok to kulturalnie s*******aj i nie psuj przyjemności innym, prostaku. No chyba, że jesteś egoistą i masz wszystkich w dupie... Rozwiązanie? Zabierz się za jakąś single player lub stwórz OTS! Będzie to twój produkt, gdzie ty ustalasz zasady! Jeżeli komuś się będzie to podobać to będzie grać!
Mam wrażenie, że ta wypowiedź kierowana jest bezpośrednio do mnie, co uraziło mnie za równo jako człowieka, ponieważ nie szanujesz mnie w żadnym stopniu, oraz uczciwego gracza posądzonego o botowanie.

Cytuj:
Dlaczego zaczynasz pisać o czymś innym? Myślałem, że się będziesz trzymać przykładu, który wcześniej podałem ;< Bezsens twojej wypowiedzi jest wyraźny.
Jakiego przykładu? Że bocenie=morderstwo?
Bezsens wypowiedzi... To nie ja w każdym poście piszę coś równoznacznego z:"nie gram dla lvla, ale muszę mieć lepszy lvl od innych"

Cytuj:
WIADOMOŚĆ MIESIĄCA! KAŻDY KTO ZABIJE 1000 LUB WIĘCEJ POTWORKÓW MANUALNIE JEST NO LIFEREM!
Weź głęboki wdech nosem, wypuść powoli powietrze ustami i ochłoń, zanim zaczniesz pisać kolejnego posta. Podobno to ja nie zachowuje kultury, tymczasem to Ty każesz mi stąd uciekać, a mam takie samo prawo wypowiadania się w tym temacie, jak Ty.

Cytuj:
Wypociłem już się mocno tłumacząc tym, którzy łamią zasady, że szkodzą innym. Oni tego nie zrozumią, bo są cwańsi.
Zrozumieją*
Rozumieją, ale mają to, za przeproszeniem, w DUPIE.

Cytuj:
Odpiszę na twojego posta tylko wtedy kiedy będzie zawierał jakiś faktyczny sens
Heh spoko, ja tym forum nie oddycham. <idzie się pociąć>

Jeżeli nie potrafisz czerpać satysfakcji i przyjemności z grania w tibie tylko przez boterów, którzy wcale największym syfem na tibii nie są(patrząc z punktu widzenia gracza, nie regulaminu) to raczej z Tobą jest coś nie tak, przestań patrzeć na innych. Gdybyś odkładał pieniądze na samochód przez X lat, kupił go i dowiedział się, że ktoś na drugim końcu Polski taki sam samochód ukradł niejakiemu Kowalskiemu, przestałbyś cieszyć się swoim własnym?
Ja więcej powtarzać się nie będę, boter nigdy nie przeszkodził mi w takim stopniu, abym chciał wszystkich wytępić. Ale fakt, ktoś kto chce szybszy resp jak ja powinien ********** na ots, bo to sie nie godzi ;<.
Szkoda, że nie zrozumiałeś, że mi boterzy nie przeszkadzają, a każdym poście przekazywałem tylko i wyłącznie swoje zdanie. 'Umiesz liczyć, licz na siebie- Twoje szczęcie innych je***'. Tak myślą boterzy w stosunku do innych graczy, tak ja myślę w stosunku do nich.

W tym temacie napisałem więcej postów niż we wszystkich razem wziętych ;o
Miło było z Tobą konwersować, szkoda że nie mogłem liczyć na szacunek z Twojej strony.

Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 01-02-2009 o 22:15.