Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 22:12   #522
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Mam wrażenie, że ta wypowiedź kierowana jest bezpośrednio do mnie, co uraziło mnie za równo jako człowieka, ponieważ nie szanujesz mnie w żadnym stopniu, oraz uczciwego gracza posądzonego o botowanie.
Jeżeli nie używasz bota teraz i nie zamierzasz używać w przyszłości - Najmocniej przepraszam. Ta wiadomość jest kierowana do tych, którzy zamierzają tak robić.

Cytuj:
Jakiego przykładu? Że bocenie=morderstwo?
For krajst sejks, noł!
Cytuj:
Bezsens wypowiedzi... To nie ja w każdym poście piszę coś równoznacznego z:"nie gram dla lvla, ale muszę mieć lepszy lvl od innych"
"Chcę grać fair play" oznacza to samo lub coś podobnego do
Cytuj:
"nie gram dla lvla, ale muszę mieć lepszy lvl od innych"
Zrozum, mogę mieć i ten niższy lvl bo to nie jakiś powalony wyścig, tylko chcę wiedzieć, że wina stoi po MOJEJ stronie.

Cytuj:
mam takie samo prawo wypowiadania się w tym temacie, jak Ty.
Nikt ci nie kazał uciekać z forum. Nie graj w Tibię jak nie potrafisz lub nie chcesz według zasad. Oczywiście ja nie mogę wpłynąć na twoją decyzję.

Cytuj:
Nie wiem czy ty jesteś aż tak tępy by zrozumieć, że zbanowanie wszystkich boterów spowoduje utratę większości osób grających w tą grę?
A to myślisz, że botterzy po delete nie założą nowych postaci i nie zaczną grać? Nie myśl tak płytko.

<lista botterów>
Jak myślisz, jaka ich część lubi tą grę i tak czy siak do niej wróci? Kwestia czasu.

Cytuj:
Dawniej też byłem przeciwnikiem botowania ale na serwie na ktorym zacząłem grę nie da się inaczej.
<3 Konformizm

Cytuj:
NA wojnie bez bota nie idzie wytrzymać 5 minut
Kto wymyślił takie durne założenie? BOTTERZY! Może wam jeszcze załatwić nocniki by nie trzeba było moczyć niepotrzebnie fotela...

Cytuj:
Pozatym boter to nie jest mały głód i nie zwalczy się go "DANIEM"(banem).
Regulamin jest zbyt łagodny...

Cytuj:
Jedynym rozwiązaniem dla ciebie jest pogodzenie się ze wspólnym respem(twoim i botera) albo dołączenie do grona botujących tracąc przy tym mniej nerwów
Nigdy. Chcę grać w taką grę jaką wymyślili twórcy a nie banda leniwych bachorów, egoistów.

@Neviczek

Busta Rhymes, nie ma co...

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 22:21.
Rocket Slayer jest offline