Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 22:23   #141
fito46
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2008

Imię: Xanadu
Profesja: Druid
Świat: secura
Skille: 12/2
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miłosz Pokaż post
Taaak, czyli to oznacza, że jak kupiłem PACC do gry gdzie szastałem z explo po 200 i uhałem się po 700 i w połowie określonego czasu PACC'a zasady gry nieco się zmieniły to mogę ich podać że mnie oszukali?;oo
cipsoft jasno okreslil sie ze beda wprowadzane zmiany na co wyraziles pozwolenie gdy zakladales nowe konto

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miłosz Pokaż post
Teraz to i tak na jedno wychodzi bo wysiłek włożony na wbicie XXX lvla np. po 2 latach jest możliwy w dzisiejszej Tibii do zdobycia w miesiąc czyli wg. twojej teorii mój czas poświęcony na grę stracił sens?
Nie, każdy gra niby tylko dla "przyjemności". Cip'Soft nikomu nie każe grać, więc nie widzę tu powodów do oskarżania ich o jakieś marnowanie ludzkiego czasu...
z tgo co Instynkt tam napisal to rozumie, ze tylko bezpodstawne usuniecie postaci moze przyspozyc im klopotu. tutaj nie ma nic do rzeczy kto ile gral i jaki ma lvl na dobra sprawe. chociaz im wyzszy + zakupione nieraz pacci = tym wieksze prowdopodobienstwo sukcesu. myslisz dlaczego cipsoft i gmy tak ostroznie daja bany? nie rozdaja ich jak leci. oni tez maja swoje ograniczniki

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.