Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kileros fire'son
Hahahahhahaha weź przestań. Jednak to tylko jego sprawa czy boci. On 'naraża' swojego chara, nie Ty.
|
Zanim zaczniesz się śmiać, zastanów się nad swoją głupotą.
Oczywiście, że to jego sprawa, że naraża swojego chara. Ale ty wciąż uważasz, że TYLKO TY grasz w grę MASSIVELY MULTIPLAYER ONLINE rpg... coś tu jest poprzekładane w twojej główce.
Czy ty widzisz tylko siebie w tej grze, że nikomu swoją działalnością wbrew zasadom w ŻADEN sposób nie przeszkadzasz?
Cytuj:
Znaczy, że masz jakieś problemy ze sobą? :>
|
Zakładasz, że każdy kto przedstawia logiczne i prawdziwe argumenty ma problemy ze sobą? Gratulacje.
Nie ma podstaw -.^
Cytuj:
Pozdro Napinaczu czekam na twoje dalsze riposty.
|
Napinaczu - kolejna "ksywka" do mojego notatnika =)
Okej koksie (jestem fajny przez to? Nie sądzę)
Cytuj:
A tak w ogóle, to masz ciekawe rl. Skoro mając 19 lat, dużo przebywasz na forum. Pisząc pierdoły.
|
Mam ciekawe Rl, lecz ty go nie znasz bo chwaląc się nim zostałbym zwyzywany od nerdów (sam bym za takie coś wyzywał). Mam 18 lat, dużo przebywałem na forum przez ten weekend z pewnych względów.
Niech mi kilka dorosłych osób napisze, że piszę tutaj pierdoły i uzasadni. Niech to będą osoby, które są bezstronne i wypowiadające się mądrze na tym forum od dłuższego czasu. Żadnych 16 letnich cwaniaczków plx.
Jeśli nie znajdziesz takich - daruj sobie nazywanie mnie idiotą bo będzie to zwyczajny płacz dziecka.
~~Po edicie~~
Długo mam czekać na MĄDRĄ wypowiedź? Głupiej nie chce czytać a spać mi się chce...
2 minutki starczą?
~ po 2 edicie~~
Idę spać, już chyba ponad 11 minut myślałeś. Dobranoc.