Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2009, 23:53   #541
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Skłamałem i oto jestem!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kileros fire'son Pokaż post
Jestem egoistą i nie myślę o innych (tych, których nie znam i są mi obojętni).
To się nie dziw, że ci "inni" traktują cię w taki czy inny sposób. Wiesz co jest tego powodem, więc nie powinieneś mieć pretensji.

Cytuj:
Bronisz tej swojej gierki, jakby to ona była dla Ciebie wszystkim. Smutne.
Tak... tylko dla mnie. Nie można bronić tego czego się lubi. Smutne.

Cytuj:
Nom, nie jesteś fajny.
Przez takie teksty nigdy nie próbowałem być. Tymbardziej w oczach zdemoralizowanej części społeczeństwa (nie odnoszę się tu do konkretnych osób)

Cytuj:
Zrobię to za nich. PIERDOLISZ GŁUPOTY, bo porównujesz grę do RLA!!
Zrobię to za Kojotesa - JESTEŚ TAK TĘPY, ŻE NIE ROZUMIESZ ZNACZENIA PROSTYCH METAFOR. Szkoła by ci się przydała...

Cytuj:
przykro mi, ale gram w csa.
A to już twoje tłumaczenie

Cytuj:
Panie 2x up
Skoro lubi pan tak bardzo porownywac rl do tibii to dam ci taki prosty przyklad. Pojdziesz na dwor, ktos ci wyskoczy z pistoletem (moze nie w polsce ), a ty powiesz mu ze niech mnie pan zastrzeli bo i tak odrodze sie templu. Porownujesz rl do tibii, ale zauwaz ze w rl niema czegos takiego jak odrodzenie sie w templu.
Jeżeli tak trudno ci zrozumieć metaforę to serdecznie zapraszam do ćwiczeń czytania ze zrozumieniem. Tam znajdziesz dużo metafor i będziesz musiał się dowiedzieć do czego się odnosi.

Cytuj:
Postawilem 100 ek na dragach ( skile ok. 80, eq sca/ reszta jakies slabe + softy ) i przez 3h wyszlem na profit o 50k z samych rarow i kasy, nie liczac shitow takich jak steel shieldy etc.
Naprawdę, pozazdrościć zysków i pomyślunku w psuciu inny rozrywki.

Cytuj:
Jesteś idiotą... Nie ważne ile mam lat a ile Ty, ale jesteś największym kretynem na tym forum co widziałem. Pozdrawiam!
Ale nie prosiłem o wypowiadanie się 16 latków, tymbardziej bez konkretnych argumentów, więc uznam to za płacz dziecka.

Pozdrawiam =)
Do jutra.

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-02-2009 o 23:56.
Rocket Slayer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.