Ludzie o czym wy piszecie? DO wszystkich zatwardziałych przeciwników botowania, czy nie zdażyło się wam kiedyś robić czegoś przeciw obowiązującym zasadom? Jestem pewien, że tak. I co z tym zrobiliście? Wyzywał was ktoś i życzył np połamania sie? Wiele osób broni tej gry jak nie wiem czym by ona była porównując np botowanie do kradzieży w rl. Toż to trzeba być ostro nierozgarniętym. Jeśli już chcecie porównywać tą "zbrodnię" to porównajcie ją np do pisania wypracowania czy czytania lektury szkolnej. Zamiast czytać książkę, pisać wypracowanie czytacie streszczenie czy sciągacie pracę z internetu od kogoś kto nie ma z tym problemu. I w takim razie to jest fajne? Nie mówie, że tak każdy robi, ale na świecie jest wiele innych "przestępstw" moralnych i społecznych i nimi nikt se dupy nie zawraca. Czy np jak jakiś małolat pali szluga to przeszkadza ci to czy olewasz to bo to jego wybór, nie ważne czy ten dym z jego szluga wpływa na moje zdrowie. Czy wy ludzie bronicie tak samo podobnych rzeczy w prawdziwym życiu czy tylko ta gra sprawia, że czujecie się jak strażnik teksasu. Pomyślcie nad innymi ważniejszymi sprawami, w tej grze jest miejsce dla zwyklych graczy i tak zwanych oszustów(boterów). I wy nie macie wpływu na to czy ktoś niepełnoletni będzie palił czy pił alkohol bo od tego jest kto inny by pilnować takich osób tak samo nie macie wpływu czy ktoś będzie bocić czy nie i czy ma za to zostać ukarany.I wierzcie mi tego procesu nie da się odwrócić bo to zabrnęło juz za daleko, teraz pozostaje się wam z tą myślą pogodzić i szukać miejsc gdzie boterów nie ma a powiadam wam, że tych miejsc jest wiele. AMEN
|