Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2005, 22:42   #29
Teo
Użytkownik Forum

Teo's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Teo ma numer GG 9509994
Domyślny

Pal powinien miec dobre eq, ale nie powinien go sobie kupowac. Chyba ,ze ma 5 mc drutow i zbytek kasy....Co do boh...jak na moje nie sa potrzebne dopoki sam (z qmplem) nie bedziesz w stanie ich zlootowac. W sumie sam biegam w gnojodepach...dopiero w sobote na necro(niedawno serv zmienilem). Skille i lv to podstawa. Tam sie wypowiadal pal co na 37lv sciaga bh shld i bije gs....chlopcze widzialem jak 98 pal na utani hur i innych smieciach byl doganiany przez gsa. Pajeczaki to takie sk*&*syny ze nic z nimi nie wiadomo.Ps. Nie wiem jak wy ale nie kumam po co wydziwiac ze pal potrzebuje lekkiego eq...ma sporo cap. Ja na Hg laze bez armora albo kopie bpek(rano albo w nocy bo nie ma noobow) albo prosze qmpla najta zeby mi pomogl dotaszczyc. A co do Anihilatora w blue robe...i tak nie ma stycznosci z Demonami,a jak by mial, to po 5 sec juz by nie mial. Dla mnie mozliwosc zmiany sprzetu jest za***ista zaleta Tibii. Fajnie jest popatrzec an zlootowane c legi albo nawet p armor. Sry za chaotyczny text. Glowna idea mojego posta zostala zachowana.
Teo jest offline   Odpowiedz z Cytatem