Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2009, 11:39   #558
cavebotter
Guest

Domyślny

Nie miałem tu konta, założyłem specjalnie żeby odpowiedzieć w tym temacie.

1. Mam 14 lat i nie zamierzam ukrywać tego pisząc "mma 24 lata jestem starszy i mondrzejszy !!11one!". Chodzę do tak często obrażanego tu gimnazjum i nie widzę w tym nic złego.

2. Bocę. Ustawiam cave bota, self healing i mana restore. Nigdy nie zajmuję nikomu expowisk. Mimo że mógłbym chodzić na expowiska na których zyskałbym więcej, wybieram słabsze ale tam gdzie nie ma nikogo (mógłbym spokojnie wyciągać pare leveli dziennie, ale wyciągam 1-2 nie przeszkadzając nikomu). NIGDY nikt nie kazał mi się wynosić- gdyż nigdy nikogo podczas bocenia nie spotkałem. Nie zajmuję kolejek bardziej niż inni gracze, gdyż nigdy nie ustawiam tzw. "nocek" i nigdy nie bocę dłużej niż 3 godziny dziennie- czyli mniej więcej tyle, ile na grze spędzają zwykli gracze. Satysfakcja z gry? Grałem "manualnie" i osiągnąłem całkiem wysoki level na serwerze PVP. Postać którą bocę przeznaczam tylko i wyłącznie dla późniejszego- nawet niewielkiego zysku. Niektórzy mają włączone programy wyświetlające reklamy- ja mam włączoną Tibię. Uprzedzając cytowanie tego fragmentu- rozumiem iż moja działalność w przeciwieństwie do klikania w reklamy jest niezgodna z regulaminem przedsięwzięcia w którym uczestniczę.

3. Nie próbuję się usprawiedliwiać, gdyż nie mam NIC na swoje usprawiedliwienie i rozumiem wszystkie możliwe konsekwencje tego działania.

Pozdrawiam