Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2009, 11:48   #559
Ziomalek'boss
Guest

Domyślny

Sam boce ale robie to tak : zawsze bota na runki u MSa - bo chce miec jakąś kaskę + mlvl , knightem - bo nie mam kasy na MS to ten mi zbiera kasę.
Boty mi nie przeszkadzają chyba że takie perfidne jak ostatnio 160+ ek boci 24/7 kulty na yalahar... albo 120 ms bocci na necro czy to wpadne w dzień czy w nocy on zawsze tam jest... Bott do skilla OK Cip sam tak wymyślił... na hu trzeba się z tym tak mordowac...

A po za tym czasami jest tak :
-jak ja boce jestem noobem bo niby nie umiem grac i w ogóle za to że używam bota
- nie boce ale mało gram z nów jestem noob jak widze że inni koledzy wbijają po pare lvli dziennie a ja 1 lvl na kilka dni... a potem teksty typu
Ziom [100 lvl] o a pamiętasz jak miałeś większy lvl ode mnie ? Ja[60] no pamiętam...
-znowu jak gram no-life to jestem noob bo nie mam real life i w ogóle...

Więc ja wybieram opcję bocę - mam lvl , mam kasę , mam skille , mam frajdę z tego że nie musiłem na*******ac tych ratów na rooku czy rotów na mainie mam frajdę że noob mi pisze wyjdz ja tu hunce a mojemu bottowi to nie przeszkadza (on ma czas...) Poza tym mogę się odegrac za to że kiedyś ktoś mi się w*******ał na respa/bił monstery.Ale powtóżę wszystko ma swoją granicę i taki 300 ek na frostach to trochę przesada.