Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2009, 14:19   #25
Miłosz
Exotyczny

Miłosz's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn Pokaż post
Widziałeś kiedyś palka ze 100+ shielda ? A knighta ? Powiem Ci za siebie. Widziałem mnóstwo takich knightów i ani jednego palka więc zamknij kurwa ryj.
Dziecko nie jesteś w chlewie więc nie klnij. A żebyś wiedział, że widziałem palka ze 100 shieldingiem, i co z tego że wybotowany, ale jest:
http://erig.net/xphist.php?player=Wilmoz

Palki mają assassin stary które nie są porównywalne z żadną rycerską bronią(nie licząc ice rapiera). Nie powinni zmieniać czasu poświęconego na skilowanie ponieważ za wiele osób trudziło się ze skilami żeby teraz inni mogli uzyskać taki sam efekt co oni w 2 razy krótszym czasie.
Więc co trzeba zrobić? Dla mnie to zawsze było logiczne, że jak palkom rośnie szybciej dystans i mogą bić z dystansu zmniejszając obrażenia otrzymywane fizycznie od wroga do minimum to powinni uderzać z mniejszymi hitami od rycków. Kiedyś tak było i rzadko kto się sprzeciwiał bo to była naturalna kolej rzeczy, że jeżeli zyskujesz coś innego to tracisz na tamtym. A teraz można powiedzieć, że palek jest "boską" profesją, powinni to zmienić.