Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2009, 15:03   #566
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Fajnie że tym razem dyskusja nie zaczyna sie od bluzgów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ajeja Pokaż post
Po to są chyba serwery pvp czy pvp-enfo by móc kogoś zabić. Jak się tego boisz to idziesz na non-pvp i po problemie.
Odpowiem kilka cytatów niżej.

Cytuj:
POza tym za pkowanie nie ma żadnego taryfikatora kar!!!.
Truskawa, ban za masowe fragowanie?

Cytuj:
To, że gracie na non-pvp i gadacie cały czas, że wam boty potwory wybijają to świadczy tylko o was, że baliście się podjąc ryzyka i grać na serwerach pvp.
Mylisz sie. Ja gram na non pvp dlatego, żeby nie wyłapywać exp locków, nie być huntowanym za kolor outfitu czy level, żeby nie miec nie wiadomo jakich paymentów, "resp rules", być zmuszanym do zmiany serwera i uczestnictwa lub nie w wojnach....
Gdyby pvp wymagało skilla jak dawniej, i gdyby gra na serwerach pvp nie przypominała życia w reżimie totalitarnym, to już dawno bym się tam przeniósł.

Cytuj:
Tam takich problemów nie ma bo ci uczciwi jakoś sobie radzą z boterami. I zapominacie o najważniejszym, że większość boterów jednak siedzi przed kompem lub w jego okolicy i w każdej chwili mogłiby przejąć stery nad charem.
No widzisz, czyli jednak sobie na tym pvp niezbyt efektywnie radzicie z boterami, bo w każdej chwili moga przejąc stery i uciec.

Cytuj:
Pytam wszystkich tych, co nigdy nie uzywali bota i uważają to za zbrodnię, czy zdażyło się wam kiedyś ściągać podczas sprawdzianu,testu?
Moje odpowiedzi na ten fragment mogą byc nieco mylne, bo ja nigdy nie musiałem sciągać w szkole.

Cytuj:
Zapewne tak, więc pomyślcie teraz o tym jak zachowują się ci którzy uczyli się na to kilka godzin by dostać 5, dostają tą samą ocenę co ci, którzy w tym czasie byli na polu? Lecą do nauczyciela i mowią, że ten i ten ma 5 a wszystko ściągał a on siedział 3 godziny nad książkami?
Ja raz czy dwa dawałem sciągać, ale później ignorowałem pasożyty. A gdy kumpel miał z czymś problemy to mu w wolnej chwili wyjaśniałem zagadnienie.

Cytuj:
Zapewne nie bo rozumieją takie osoby. Nie każdy jest tak zdolny by miec dobre oceny, więc korzysta z czego się da.
Większości przedmiotów w szkole można się wykuć na pamięć. Do niektórych trzeba trochę ćwiczeń (częściowo przedmioty ścisłe), do innych nieco myślenia (wypracowania, języki). Zresztą są nauczyciele, są zdolniejsi koledzy, są rodzice czy Internet. Większość złych ocen to raczej wina samych uczniów (lenistwo, notoryczny brak nauki i ignorowanie szkoły, itp).

Cytuj:
Przemyślcie to i zastanówcie się czy oszustwo w tej grze wymaga aż takiego napiętnowania
Wymaga napiętnowania.

Cytuj:
Życzę wszystkim udanego dnia(dobrze mnie rozumiecie wam też uczciwi gracze)
Smutne, że trochę tymi życzeniami właśnie napiętnowałeś uczciwych graczy.

Cytuj:
niech ta gra nie powoduje większego przypływu adrenaliny tylko relaksuje, a to w jaki sposób niech każdy sam zadecyduje.
Powiedz to boterom, którzy przez większą część dnia zajmują wszystkie respy, choćby dragonów. Powiedz to kozakom z PvP, którzy nakładają paymenty za to że się hunci frosty. Powiedz to ludziom z tego tematu, którzy zaczynają bluzgać gdy kończą im się argumenty.

######################
Cytuj:
Czy nigdy nie ściągaliście, nie piliście alkoholu przed 18, itp. I przede wszystkim, czy zakończylibyście znajomość z przyjaciółmi, gdyby zaczęli botować? Toż to szmaty jakieś..
Piłem, ale sporadycznie i nie nadużywałem. Ściągać nie musiałem. Zakładając że moi przyjaciele zaczęliby grać w Tibię i botować, to starałbym im się to wyperswadować. Do skutku.

Ostatnio edytowany przez Kojotes - 02-02-2009 o 15:07. Powód: odp na jeszcze jeden post
Kojotes jest offline