Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2009, 16:26   #575
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Ja? Nie rozumiem ;|
Nvm

Cytuj:
Chwila, to dziecko w gim jest w końcu głupie, czy mądre?
Program nauczania pozwala dojść do tego poziomu, do takiego rozwoju dziecka, by mogło zrozumieć. Niestety, część gimnazjalistów olewa bo są cwańsi.

Cytuj:
Jeżeli ktoś się z Tobą nie zgadza, to jest płaczącym dzieckiem, ciekawe.
Oczywiście, że nie! Jeżeli robi to w sposób mądry, sensowny to zasługuje na szacunek.
Co byś pomyślał o takim kolesiu, który by ci powiedział spotykając cię na ulicy
"Ulrikk ty ch*ju" zostawiając cię z tępym wyrazem twarzy?

Cytuj:
Ale to wy głównie jedziecie po nas, że kradniemy wam expa, respy itp. Wystarczy sobie zając wcześniej respa i po kłopocie a to ze wlazisz dajmy na to o 15 i myslisz na dragi czekaja na ciebie to życzę powodzenia. Jak nie boter to inny gracz ci je zajmie.
1. Jeżeli stwierdzenie oczywistych faktów jest wg ciebie "pojechaniem komuś" to nie mamy o czym rozmawiać.
2. Botter w tej grze jak i innych nie powinien w ogóle istnieć.

Cytuj:
To, że ktoś dostał dowód osobisty nie jest równoznaczne z tym, że jest dorosły.
Nigdzie tego nie piszę. Jak już wiele osób powtarza, że nie wiek jest wyznacznikiem dorosłości.

Cytuj:
uważasz się za najmądrzejszą osobę na tym forum
Niektórym osobom do pięt nie dorastam np Litaworowi, w pewnym stopniu Panu Klockowi. Oni mają wiedzę, potrafią przekazać logiczne argumenty na różne tematy, w których ja bym się nie udzielał.

Cytuj:
Chodzi tylko o to ze porownujesz gre do rl dajac marne argumenty,
Napiszę wyraźniej, bo nawet po poście Kojotesa tego nie zrozumiałeś - W RL I GRZE MOŻNA SIĘ DOPATRZEĆ PEWNYCH ANALOGII. NIE POWINNO SIĘ BRAĆ TYCH PRZYKŁADÓW W 100% SERIO BO TO GŁUPOTA. Dotarło?
@NOHAS, pisałem to wiele razy. Jeśli masz kłopoty z czytaniem to nie jest moja wina. Co do wieku - CZY JA NIE WYRAZIŁEM SIĘ JASNO NA TEN TEMAT? DŹIZAS! CZYTAJCIE....

,
Cytuj:
dyskutujesz z dziećmi z klasy specjalnej i walczysz z wiatrakami jak to sam napisałeś pokazuje, że do dorosłości brakuje Ci baardzo dużo.
Błąd, że wierzę w nawrócenie. Szkoda, że byłem tak naiwny. Mam już doświadczenie i nie odpowiem na ŻADNĄ prowokację w tym temacie.

Eot i nie moja wina, że nie potraficie uważnie czytać! (nie wszyscy ofc)
Pozdrawiam i żegnam

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 02-02-2009 o 16:43.
Rocket Slayer jest offline