Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk
Ja? Nie rozumiem ;|
|
Nvm
Cytuj:
Chwila, to dziecko w gim jest w końcu głupie, czy mądre?
|
Program nauczania pozwala dojść do tego poziomu, do takiego rozwoju dziecka, by mogło zrozumieć. Niestety, część gimnazjalistów olewa bo są cwańsi.
Cytuj:
Jeżeli ktoś się z Tobą nie zgadza, to jest płaczącym dzieckiem, ciekawe.
|
Oczywiście, że nie! Jeżeli robi to w sposób mądry, sensowny to zasługuje na szacunek.
Co byś pomyślał o takim kolesiu, który by ci powiedział spotykając cię na ulicy
"Ulrikk ty ch*ju" zostawiając cię z tępym wyrazem twarzy?
Cytuj:
Ale to wy głównie jedziecie po nas, że kradniemy wam expa, respy itp. Wystarczy sobie zając wcześniej respa i po kłopocie a to ze wlazisz dajmy na to o 15 i myslisz na dragi czekaja na ciebie to życzę powodzenia. Jak nie boter to inny gracz ci je zajmie.
|
1. Jeżeli stwierdzenie oczywistych faktów jest wg ciebie "pojechaniem komuś" to nie mamy o czym rozmawiać.
2. Botter w tej grze jak i innych nie powinien w ogóle istnieć.
Cytuj:
To, że ktoś dostał dowód osobisty nie jest równoznaczne z tym, że jest dorosły.
|
Nigdzie tego nie piszę. Jak już wiele osób powtarza, że nie wiek jest wyznacznikiem dorosłości.
Cytuj:
uważasz się za najmądrzejszą osobę na tym forum
|
Niektórym osobom do pięt nie dorastam np Litaworowi, w pewnym stopniu Panu Klockowi. Oni mają wiedzę, potrafią przekazać logiczne argumenty na różne tematy, w których ja bym się nie udzielał.
Cytuj:
Chodzi tylko o to ze porownujesz gre do rl dajac marne argumenty,
|
Napiszę wyraźniej, bo nawet po poście Kojotesa tego nie zrozumiałeś - W RL I GRZE MOŻNA SIĘ DOPATRZEĆ PEWNYCH ANALOGII. NIE POWINNO SIĘ BRAĆ TYCH PRZYKŁADÓW W 100% SERIO BO TO GŁUPOTA. Dotarło?
@NOHAS, pisałem to wiele razy. Jeśli masz kłopoty z czytaniem to nie jest moja wina. Co do wieku - CZY JA NIE WYRAZIŁEM SIĘ JASNO NA TEN TEMAT? DŹIZAS! CZYTAJCIE....
,
Cytuj:
dyskutujesz z dziećmi z klasy specjalnej i walczysz z wiatrakami jak to sam napisałeś pokazuje, że do dorosłości brakuje Ci baardzo dużo.
|
Błąd, że wierzę w nawrócenie. Szkoda, że byłem tak naiwny. Mam już doświadczenie i nie odpowiem na ŻADNĄ prowokację w tym temacie.
Eot i nie moja wina, że nie potraficie uważnie czytać! (nie wszyscy ofc)
Pozdrawiam i żegnam