Cytuj:
Masz może jakiś tajny sposób na zabicie solo na non-pvp 150 ek na dragach w yalahar, nie botującego afk?
|
Właśnie o to sie rozchodzi, że głównie boterzy są przy kompie i czasem patrzą na swoje chary jak im idzie a w tym czasie np robią zadanie. Skoro nie są afk to równie dobrze mogliby sami expic, ale może nie chce im sie zbierac kasy i co chwila klikać na innego potwora? Ja nie mówie o tych co bocą 10-15h na dzień bo to jest przegięcie ale jeśli ktoś se włączy bota tak jak ja dajmy na to na 5h i odpowiada zawsze jak do niego piszesz to chyba wielkich pretensji nie masz?
Cytuj:
A jak wlaże o 9, a o 9:15 wchodzi mi na respa jakis idiota i od razu włącza bota?
|
Ale ja nie mówie o takich jełopach, na pvp tak nie ma widzisz ze ktos ci sie wrył to atakujesz go dopoki ktos nie siadze przy kompie i mowisz mu ze byles pierwszy. Ja tak robie zawsze i nie mam z tym problemów. Ale skoro grasz na non-pvp to powinienes sie liczyc z tym, że nawet gość grający manualnie wbije ci na respa bo co mu możesz zrobić? Zwyzywa go?