Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LovePA
Heloł egejn morons, na wstępie zapewniam że ten pseudo lamus Trol-Trol to nie ja. Druga sprawa, widzę że te retardy i loosery sieje geje nadal tu kampią na tym głupim forum, i ripostują każdego i o wszystko. Załóżcie sobie grupę wsparcia, opanujcie tibia.pl i użyjcie jej żeby stać się jeszcze głupszymi aniżeli jesteście 
Następna sprawa, skoro ten lamus Eneris nie gra na Elysii to na chuj tu wchodzi? Pozdrówcie tą ciotę bo on ma ukryte moje posty 
Next: Vasilies proponowałbym ci opuścić ten zjebany temat jak i temat Elysia bo sądząc po twoich postach to zaczynasz się upodobniać do tych ****i like te sieje ****e, kogaveg grubas który w dupie był gówno widział a ma najwięcej do powiedzenia itd. itp. etc.
Co do banów to każdy z was używa bota bo nie umiecie grać ręcznie, na chuj wogóle grać w coś w co się nudzicie. Myślę że to tyle jak na pierwszy spam po moim urlopie macierzyńskim. Pozdro krejzole szczególnie sieje ****e co na noobcharach latają obsrajtuchy. Teraz możecie mnie flamować ****e. bye
Edit. Zapomniałem dodać że widzę że nadal jesteście ciotami bez matury z politechnik like Kafes grześ lamusek. Elo
|
Niematojaknieuzywacprzecinkowiprzeklinactyleileojc iecbluzgalmatkewciezkimdziecinstwiewbetonowymbloku okurwaaterazwy*******ajztad.
Dziękuję za uwagę.