Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm>
Rąbali czasami lata expiąc, trapując, robiąc różne inne głupie rzeczy, a teraz nagle przejmują się biednymi newbie.
|
Haha kiedyś trzeba ;>
Cytuj:
I nagle oni was obchodzą, popieracie pomysł usunięcia rookstayerów... funny <ironiczne>
|
Usunięcia? Nołp
Cytuj:
Mam propozycje, skoro takie jest wasze stanowisko - dajcie przykład innym i usuńcie swoje postacie. Czy może nie o to chodzi?
|
Chyba tym, którzy chcą kasować to i owo
Jeśli chodzi o botterów to raczej wiele nie trzeba uzasadniać...
Cytuj:
O co? O to że teraz są boty, fora, manuale, dokładne opisy, że każdy ma na tacy podane wszystko to na co wy czasami poświęciliście lata?
|
Gracze zawsze powinni być "fair" w stosunku do innych.
Cytuj:
No tak, wiem wiem.. to przez te boty, to jest argument, którego zawsze można się chwycić.
|
Takie czasy
Cytuj:
Ale faktycznie przez boty czy przez przyzwyczajenie do zwalania na nich winy za wszystkie plagi Tibijskie?
|
Za część
Cytuj:
Argument "skoro nie można upilnować botów to zablokujcie możliwość expienia" przekonuje mnie tak jak komunistyczne chrzanienie "wszystkim zabrać co mają, wszystkim po równo nic, bo ja już się na chapałem, a skoro 'oni' dochodzą do tego samego to znaczy że kradną i są wrogami narodu".
|
Do pewnego lvla. Skutki? Botterzy będą mieli mniejszą motywację by bocić i być "top" na rookstacie. Nie chodzi o zawiść czy zazdrość - to tak jak z łapówkami w służbie zdrowia.
Cytuj:
Przez wyścigi lvl, przez obalanie wszystkich zagadek, tworzenie poradników. Więc nie grajcie teraz super troskliwych o aktualne i przyszłe pokolenia graczy!
|
Może to i hipokryzja ale kiedyś trzeba ;> Sam jak będziesz chciał zrobić postać i wyjść nią na maina, będziesz chciał mieć spokój i jak najszybciej wypier. z tej wysepki.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prezydent_czuwa
popieram, rookstayerzy śmierdzą czadem i bocą!!! ;<<
|
Amen.