Skillować najlepiej na rotach od 20/20 (serio). Jeżeli jesteś w Venore to spokojnie mozesz isc na roty i poskillowac bo naprawde szybko ida. Ja byłem na nich sorkiem z eq dark helmet, plate armor, plate legs, dragon shield i dragon hammer. Pojedynczy rot nie zabieral mi praktycznie nic. W grupie radzily sobie lepiej

ale wystarczyło pobiegać i wybijać pokolei. Jeżeli ktos by sie pytal to mialem skille 18 w clubie i 19 w shieldingu

. Pallowi lepiej będzie z jakimś blokerem co woli żeby mu shield skoczył. Odradzam chodzenie ze spirami, ponieważ gdy trafi się większa grupka... to nie ma czasu na podnoszenie tylko ucieczka. Z knightem nie ma problemów, bo może się wybierać prosto z rooka na Roty, jednak powinien sprawić sobie dwarfen shielda i p-set no i jakiś mieczyk (spike, serpent), to wtedy nie będzie żadnych problemow. Skille będą leciały aż miło

Co do tych minosów... skille 70/70 to lekka przesada jeżeli wybieramy się na zwykłe

ja radzę 60/60 - 65/65 i dobry eq żeby iść na mino guardy. Mój kolega chodzi na nie z knight armorem (miał farta - znalazl w trupie -.-), warrior helmetem, k-legs, zwykle buciki, fs i c-shield (chyba). No i jakos sobie radzil (40 lvl ma). To tyle.
Pozdrawiam