Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2009, 19:07   #168
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

@up

Nawet gracz z 9 levelem na rookgaardzie może uchodzić za rookstaylera o ile nim się uważa.

@topic:

Cipsoft nie jest na tyle głupi by "strzelać sobie w kolano" i usówać rookstaylerów. Dlaczego? Ponieważ wielu z nich posiada PACC co automatycznie równa się KASA. Tylko głupiec by niszczył coś co może mu przynieść dochód.

Cytuj:
W tych czasach to najlepsze rozwiązanie.Top5 bottuję,połowa Rookstayerów bottuje,kiedyś na serwerach było max 2-3 botterów,a teraz cała zgraja 20 rookstayerów to zwykłe boty.Usunąc,czas Rookstayerów,prawdziwych się skończył.
Tak zwany wyścig szczurów. Tylko jedno mnie dziwi, dlaczego oni bocą? By wbić XXX level który na rookgaardzie się i tak nie przyda? A może po to by się pochwalić kolegą słuchajcie bot za mnie wycisnoł 70 level na rooku, jestem 1-szy na moim świcie super nie?".

Moim zdaniem rookstayerzy są wynikiem ubocznym rookgaardu i nie są potrzebni. Sam odłączyłem od "wyścigu szczurów i od pół roku nie wbiłęm nawet 1 pkt expa... Dla mnie gra na rooku sens kiedyś miała (znajomi, wspólne trapy itp.) ale teraz jakoś mnie nic nie trzyma na tej wyspie (ani w tej grze).

Pozdrawiam =]

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj
RookeR jest offline