Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2009, 20:15   #171
Kawalerzysta
Użytkownik Forum

Kawalerzysta's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2009

Imię: Cavalryman
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wojo1310 Pokaż post
yyy pomysl przez chwile.czy normalny gracz chcialby bic 100 lvl na waspach i potworkach jego pokroju?NIE!tak wiec po co sie wysilac jak mozna bota postawic bo i tak sie bana nie dostanie -.- tak wiec popieram stwierdzenie ze rookstayerzy to banda botterow ale jak maja mi botowac na moich respach na main to juz wole zeby sie na tym rooku ksili.to tyle possdro
Otóż to co Tobie się nie podoba, nie oznacza że innym też nie. Jak już dorośniesz i będziesz miał swoje lata (minimum 12-13) może zauważysz że świat nie kręci się wokół Ciebie i ludzie mają swoje cele, pragnienia i marzenia. I że istnieją tacy co wolą grać na mainie i tacy co wolą grać na Rooku. Przy czym nie obchodzi mnie ile naprawdę masz lat. Myślisz jak dziecko 9 letnie.

Po co się wysilać jak można bota postawić? O to chodzi w grze.. o uczciwą rywalizację. Nie każdy gracz to botter bo nie każdemu graczowi to wszystko jedno. Nie każdy jest tępakiem, który nie rozumie idei współzawodnictwa czy po prostu przygody.

Możesz mieć swoje zdanie o botterach ale ono jest błędne. Jak KAŻDE uogólnienie, nieważne na jaki temat uogólniamy. Twojego zdania pewnie nie zmienię, chciałem po prostu obśmiać Twoje poglądy. Rozumiem mądre argumenty ale Twoje takie niestety nie są. Przeczytanie Twojego posta zajęło mi kilka sekund. Nie musiałem nawet myśleć nad odpowiedzią. Zapomnienie o Twoim poście zajmie mi jakieś pół sekundy. "possdro"

PS: Jeżeli czyimś argumentem jest że WSZYSCY Rookstayerzy to botterzy, to nie piszcie nawet do mnie w swoich wypocinach. Bo !UOGÓLNIAJĄC! każdy z nas jest debilem i idiotą nie umiejącym zdobyć się na sensowny argument. Dlatego do uogólniaczy nie będę już nawet odpisywał.

"Give, and it shall be given to you. For whatever measure you deal out to others, it will be dealt to you in return."

Ostatnio edytowany przez Kawalerzysta - 04-02-2009 o 13:25.
Kawalerzysta jest offline