Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2009, 21:06   #333
MoonDurus
Zbanowany

Data dołączenia: 02 02 2009
Lokacja: Yalahar

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Barra Bravas
Świat: Luminera
Poziom: 104
Skille: 27
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Możesz nie lubić kogo chcesz, ale to nie powód, by gonić go z siekierą. Dlatego chętnie popatrzyłbym, jak to tY uciekasz przed kimś, kto chce zrobić cI krzywdę.
to nie ja goniłem tego kolesia z siekiera bo miałem wtedy może z 10 lat , jeżeli ci sie nie podoba zachowanie ludzi z mego miasteczka to przyjedz tu stan na środku jakiejś ulicy i krzycz "Tolerujemy Gejów" i sam sie przekonasz jak u nas jest. U nas są takie poglądy u was są inne , chyba proste? jak rozmawiam z moja ciocia z Białegostoku to ona tez czasem jest w szoku jak jest u nas a ja jestem w szoku jak jest u nich, chyba normalne.

Cytuj:
Skoro "Ch..." nam do tego, to po co w ogóle o tym piszesz? Nigdy nie zrozumiem tego planktonu >_> Zresztą miałeś mi wytłumaczyć co znaczą te tWOJE skróty, ale po co, lepiej srać się do kogoś że niczego nie rozumie i w ogóle =D
pisze o tym dlatego ze to jest forum i każdy tu wyraża swoje zdanie , a ponad to przedstawiłem jak sie sprawy maja w moim miasteczku. Jakie skróty miałem ci wyjaśnić? i nie pisze sie tWOJE tylko twoje lub Twoje. Chyba ze chciałeś celowo okazać mi brak szacunku co potraktuje jako napinka ze strony 12 letniego dzieciaka co mocny jest przez forum a w rl pewnie nie wie co to doping,wandalizm,alkohol i ustawka. ( mogę sie mylić , może i wiesz ale nie rob tak przez forum bo nie znasz człowieka)

Cytuj:
@MoonDurus
Nie musisz wszystkim udowadniać, jak żałosny jesteś. Widać bez słów, po awatarze.
co ci sie nie podoba w awatarze? nie lamie regulaminu. jeżeli mam takie poglądy to mam taki awatar. Spójrz lepiej na swój awatar bo tez mógłbym sie do czegoś przyczepić jak bym chciał tylko nie jestem taki chamski w stosunku do ludzi którzy piszą na forum Tibi pl.
MoonDurus jest offline   Odpowiedz z Cytatem