Temat: Subkultury.
Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2009, 21:43   #97
Milan ognia
Użytkownik Forum

Milan ognia's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MoonDurus Pokaż post
EDIT: UP WCALE NIE MOWILEM ZE KAZDY METAL TO SZATANISTA !!! POWIEDZIALEM TYLKO ZE NIE AKCEPTUJE TYCH METALOWCOW CO NIMI SA

tak powiem.

mam 16 lat ;D
gdy miałem 13 lat wyjechałem do belgi gdzie mieszkałem przez 2 lata gdy patrzyłem na to co tam sie dzieje i również sam miałem nieprzyjemności zaczelem być rasista względem do arabów. Później przypadkowo natrafiłem na youtube na muzykę zespołu takiego jak "Honor" która bardzo mi sie spodobała z czasem wsłuchiwałem sie coraz bardziej w słowa i coraz bardziej sie do nich przekonałem.
w 3 klasie gimnazjum uczyłem już sie znowu w Polsce zaczelem myśleć nad tym co tam śpiewają. później podpatrzyłem gdzieś ze to wszystko to narodowy radykalizm itp itd. zaczelem o tym czytać i mi sie to spodobało ogoliłem głowę i kupiłem se szelki (oficerek jeszcze nie mam ale niedługo se kupie) oficialnie zaczelem przyznawać sie ze jestem skinheadem w środku 3 klasy gimnazjum odrazu zaczelem namawiać do tych poglądów wielu kolegów co w większości mi sie udało.Wieczorami chodziliśmy po ulicach i krzyczeliśmy rożne rzeczy takie jak Wielka Polska dla Polaków itp itd. no i z każda nowa piosenka i z każdymi nowymi przemyśleniami coraz bardziej nienawidzę coraz to rożnych rzeczy. Najpierw nie lubiłem arabów , później murzynów żydów gejów itd itp. Obecnie namawiam na te poglądy coraz więcej kolegów co idzie mi dość dobrze. Mialem już jedna sprawę w sadzie za rasizm ale sędziną sie uśmiechnęła i dala mi upomnienie. Ponad to przez kilka meczy prowadziłem doping na miejscowym klubie i w jednym meczu było 2 murzynów których przywitaliśmy okrzykiem małp.
to chyba tyle jak do tej pory z mojego życia jako skinhead
To trochę śmieszny jesteś. Honor zaprzecza sam sobie. Śpiewa o Polsce a w innej piosence o krzyżach żelaznych i czarnych mundurach. Bycie rasistą w Polsce to tak jak być nurkiem na środku Sahary. Wiadomo, pojawia się w Polsce coraz więcej kolorowych, ale czy stanowią realne zagrożenie? Wątpię. Żydzi - większość 'wyznaje' syjonizm i naprawdę została tylko ze względu na sentyment/bo dobrze im tu. Tak, zawsze się trafi paru white rowerów ale nie przesadzajmy.
Milan ognia jest offline   Odpowiedz z Cytatem