Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2009, 22:15   #12826
lusifer
Użytkownik Forum

lusifer's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dezio_Pro_A_Wy_Dono Pokaż post
A wy i tak jesteście pierdolnięci ze gracie w tak poryta gre. Płaczecie jak padniecie albo jak hacka macie. Gorzej niz EMO. Emo przynajmniej płaczą nad sensę zycia a wy ?????? Kurwa płaczecie nad pixelami wy popierdolone dzieci tibi. Potem o takich pisza w gazetach i pokazuja w tv ze zabili mtake krzesłem bo nie chciała dac na pacc. Prosze mi sie odwalić od dezia i od innych osob które mają coś w mózgach i wiedza kiedy skończyc. Zajmijcie sie swoim rzyciem w rl poszukajcie se laski (jesli nie macie a jak macie to pokarzcie w co gracie no stracicie).
Dzieci tibi kurde zal mi was. Rozumiem grac for fun a nie spedzać 90 % wolnego czasu przed tibia grajcie nie wiem w pasjansa albo w sapera (przynajmniej lepsza grafika i rozwija umysł), a wy ja wryci gapicie sie w ten monitor i co noc modlicie sie zeby wam spadły jakieś pixele.
Dark-mati, siema!
Dostales free itemki od dezia sam sie prosiles potem kto nooby jakies tam pisaly pisales ' odwalcie sie od dezioa, nie meczcie go ' no nie no wez sie nad Soba zastanow. Popierdolilo cie tak jak Dezia.

A i jak napiszesz ze ja tez pisalem plx items to jakbys nie zrozumial byla ironia/zart. Bo zaraz zaczniesz pierdoly pisac.

Zenada. Nacpales sie czy cos? Ahahahahahah. No nolifery jestesmy kurwa w ogole 100% Tibia ajajaja.

Ostatnio edytowany przez lusifer - 03-02-2009 o 22:17.
lusifer jest offline   Odpowiedz z Cytatem