Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2009, 22:20   #223
Mulder
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2008

Domyślny

Co do eq, to mocno namotałeś, no i screen się nie zgadza z tym, co napisałeś poniżej ;]
Imo najlepsze wybory to:
Hełm - Crown, potem jak te 15~ capa nie robi takiej wielkiej różnicy to RH, DH jeśli już nie masz co zrobić z kasą, ale to raczej nie robi wielkiej różnicy.
Armor - Belted Cape -> Paladin Armor -> Master Archer Armor. niektórzy noszą B Robe, dla mnie to strata pieniędzy, niby fajne bo lekkie ale ja i tak zawsze speary zanoszę sobie na expowisko w bagu, a na samym początku kiedy to może się przydać nie mamy raczej kasy.
Legi - Plate -> Blue -> Yalahar
Buciki - Leather, potem jak najszybciej BoHy, Softy można potem, ale ja osobiście nigdy w Softach na palu nie expiłem, więc nie wiem jak to jest z ich opłacalnością - ale zgaduje ze warto ;p
Tarcza - Dwarven -> Vampire -> Demon, IMO nie ma sensu inwestować np. w Dragonkę.
Amu - Scarf -> P Ammy -> AoL tylko jak nosimy inq armor, yala legi, softy, dh (choć nie jestem pewien ile stoi) - oczywiście wystarczy jeden z tych przedmiotów, a nie wszystkie - lub na levelu 80+ kiedy to już strata samego BP jest bolesna (dużo potionów, assassinki, drogi loot).

Z expowisk dla leveli 40-65 dodałbym Stone Tomb -3, exp dorównuje albo nawet przewyższa Tarpita. Co do Tarpita to sprecyzuj, czy chodzi ci o normalne -3, czy poziom zaraz za płomieniem - imo za płomieniem lepiej, łatwiej wyrobić, a tomb jest duży więc resp i tak zawsze będzie wystarczajacy, no i można sobie po kilku godzinach niezłą ilość SS uzbierać z gargulców/stone golemów.

Zaktualizowałbyś sekcje "czary", możesz np. opisać przydatność bądź nieprzydatność takich czarów jak Exori San, Exura San, Utamo Tempo San, Utito Tempo San, opisać jak się należy leczyć (manasy + exura czy może shp, a może gsp?).

Popraw czerwone napisy na screenach, niektórych nie da się odczytać w ogóle

Coś tam jeszcze było do zamiany ale w tej chwili nie pamiętam, ogólnie poradnik na plus. Jak coś to napisze.

Wiem, że mógłbym to napisać 3 x krócej i przekazać taką samą treść, ale taki już mam anty-talent za co z gory przepraszam

Ostatnio edytowany przez Mulder - 03-02-2009 o 22:22.
Mulder jest offline   Odpowiedz z Cytatem