Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2009, 11:20   #332
Tegorek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 02 2009
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tegorek
Profesja: Rookstayer
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: 15.15
Oczko dylemat

Widzę, że dużo osób ma problemy po ostatnich zmianach w grze... niestety mój problem jest dośc oryginalny. Ostatni raz w tibie grałem z 2 lata temu i zakończyłem grę na 79lvl (ek). Gdy sie logowałem to tylko po to by pogadać ze znajomymi i kupić jakieś nowe pierdółki które wychodziły co update. Zastanawiam się czy nie wrócić po prostu do tej postaci, skille mam wystarczające 84.84 i 6mlvl, postman i na prawdę dobry ekwipunek (avenger, magic sword, demon helmet, steel boots, bohy, golden legi, mms i magic plate armor, właściwie to nie posiadam tylko softów). Nie wiem czemu ale kusi mnie by zacząć grę knightem od nowa (problem w tym, że chciałbym założyć nową postać) Ale po tych wszystkich zmianach jest więcej zamieszania niż było dawniej, nie tyle co wandy ale nowe bronie dla palladinów, nowe czary dla druida i sorcera. Grałem już wszystkimi postaciami i każdą miałem 50lvl+, przyznaje że najbardziej odpowiadał mi kajtek, ale nie mam pojęcia jak teraz wygląda sytuacja bo polega się głównie na botach i hotkeyah a nie tak jak jeszcze za moich czasów na umiejętnościach i dobrym internecie...
Tegorek jest offline   Odpowiedz z Cytatem