Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2009, 20:14   #20
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

No to ja tak:
Przy kompie: Creative T6100 5.1
Słuchawki do mp3: Miałem Sennki CX300, ale zgubiłem (lol), więc na razie do słuchania używam standardowego zestawu Nokii, ewentualnie pożyczam od młodego jakieś Philipsy pełne za 30zł.
Player: Nokia N91 8GB. Mam Iriver'a T10, ale obecnie nie używam i mam na sprzedaż, bo 1GB to dla mnie za mało. Wiem, że telefon to lipa, bo mało trzyma bateria i mocno średnia jakość dźwięku, ale mam sporo innych wydatków niż player do muzyki.
Przy telewizorze: Wzmacniacz TEAC, TX-100 240W bodajże, nie pamiętam jakie on tam oznaczenia miał, do tego 2 kolumny Sony SS-E 215V, 100W każda.

Właśnie organizuję sobie kasę na nowe słuchawki i nie mogę się zdecydować. Do dokanałówek się przyzwyczaiłem i bardzo podoba mi się to rozwiązanie, jednak sprawiłbym sobie chętnie jakieś pełne, np Sennheisery. Chętnie bym łyknął te PL30, ale jak zorganizuję pieniądze to już pewnie będą sprzedane (bo jest jedna oferna za 90zł na pewnym forum).
Gdybym tylko miał pieniądze na odtwarzacz, to już dawno siadłoby coś Irivera, albo iAudio.

@up
Bo Pioneer to crap.
Gogar jest offline   Odpowiedz z Cytatem