Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2009, 20:31   #12
Notopeczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwiedzam_Anal Pokaż post
Czy Tibia zniszczyła ci życie ?

Witam,

Chciałem dzisiaj poruszyć temat czy niektórzy z Nas - Tibijczyków nie zniszczyli swojego real life przez Tibię. W wielu rozmowach z graczami dowiaduję się od nich różnych przerażających informacji. Od jednego z graczy dowiedziałem się że nie umie jezdzic na rowerze !! Co wy na to ? Przerazilem się gdy dowiedziałem się o tym jak tibia może zniszczyc real life. Zrobiło mi się smutno bo gdy ja wspominam swoje dzieciństwo to zawsze z usmiechem na twarzy wspominam wycieczki rowerowe. Jakiś czas pózniej rozmawiałem z kolejną osobą i również gdy powiedziała mi o tym to przeraziłem się. Powiedział mi że nie umie pływać... Ludzie... Jak to nie można umieć pływać? Jazda na rowerze i pływanie zdaniem uczonych to podstawowe elementy w życiu każdego człowieka. Jak ktoś nie umie wykonać tak podstawowych czynności jest po prostu mówiąc sierotą... To tylko dwa przykłady a jest ich więcej. Będzie miło jak podzielicie się z nami jak tibia zniszczyła życie dla was lub dla waszych znajomych w tym temacie. Dziękuje.

A teraz odnośnie ankiety!

Chciałbym się dowiedzieć Czy Tobie drogi Tibijczyku Tibia zniszczyła real life .. ?
ja lubie plywac rowerek gorskim po morzu
Notopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem